Vælg en side

Hvis du har et stramt budget, men ønsker at give dit hjem et nyt udseende, skal du ikke være bekymret – du kan nemlig gøre det uden at bruge en formue. Du skal blot følge disse 7 enkle tips.

1) Mal dine vægge og lofter i samme farve

En måde at spare på maling på er at vælge farver, der allerede er i samme farvefamilie. Det vil være med til at skabe en følelse af enhed og få rummet til at føles større. Typisk kan du også få mængderabat, hvis du køber meget maling af én farve.

2) Brug en primer

En primer er et must til ethvert malerprojekt, uanset hvor lille det er. Det vil hjælpe malingen til at gå mere glat på og vil hjælpe den til at holde længere.

3) Vælg en mat finish

En mat finish er mindre skinnende end en blank finish, og den er også mindre tilbøjelig til at vise fingeraftryk og støv. Det gør det til et godt valg til vægge, der bliver brugt meget, for så slipper du for at male nye lag kort tid efter.

4) Brug farveprøver

Inden du køber maling, skal du sørge for at afprøve farverne med små farveprøver. På den måde undgår du at begå dyre fejltagelser.

5) Køb maling i løs vægt

Hvis du skal male mere end ét rum, kan det ofte betale sig at købe din maling i løs vægt. Det sparer dig ikke kun penge, men hjælper dig også med at undgå at løbe tør for maling midt i et projekt.

6) Brug en rulle

En rulle er det bedste værktøj til at male store overflader. Den hjælper med at fremskynde maleprocessen og giver dig en mere jævn finish. Og vi alle sammen ved, at tid er penge.

7) Brug en pensel til kanter og detaljer

En pensel er det bedste malerværktøj til at male kanter og detaljer. Det vil være med til at give dit malerprojekt et professionelt udseende.

Følg disse tips, og du vil kunne spare en del penge med det samme og især i længden. Du kan læse mere om maling, maler tilbud mv. lige her.