Vælg en side

I et område i Sahara er der ikke noget der hedder røgalarm eller tørretumbler. Det er i hvert fald de færreste der har elektricitet i lignende beboede områder. Der er røgalarmen folks egne sanser og tørretumbleren det varme vejr. Herhjemme kan man blot gå en hurtig tur i Harald Nyborg for at finde begge dele.  

Har du nogensinde sat noget til at stege på en meget varm pande og så lige hurtigt taget et telefonopkald eller en tur på potten som varede en tand for længe? Længe nok til at røgalarmen begyndte at skrige? Bare rolig, det kan ske for alle. I det mindste havde du en røgalarm der forhindrede køkkenet i at gå op i flammer.  

Hvis ikke du har sådan en, så er det måske på tide at få anskaffet en. Det er en lav investering i dit hjem, når man tænker på, at den kan forhindre køkkenet i at brænde sammen. Ville du hellere betale flere tusinde kroner i reparation og potentielt miste værdifulde genstande, eller på forhånd give sølle 65 kr for en røgalarm?  Det tænkte vi nok. Heldigvis koster de ikke alverdens hos Harald Nyborg. Her kan du nemlig finde røgalarmer i forskellige prisklasser. De kan fås helt ned til 35 kr., så det er på den måde nemt at overskue at forsikre dit hjem mod en voldsom brand. Dog er det farlige ved ild faktisk røgen, som kan have store konsekvenser for den kropslige sundhed. Røgen er nemlig utrolig farlig at inhalere. 

Få tørt tøj med lynets hast 

Nogle har muligvis været ude at hænge tøj til tørre, mens panden har stået og røget. Men hvis man har en kondenstørretumbler kan man hurtigt kaste tøjet ind til at tørre og fortsætte madlavningen ude i køkkenet. Således kan alle være en multitasker og bedre undgå uheld i køkkenet. 

En tørretumbler er også en god idé for alle der bor i et hjem, hvor der ikke er særlig gode udluftningsmuligheder. Her er aftrækstørretumbleren også ideel, frem for kondenstørretumbleren, som kan skabe mere fugtighed i et rum. Til gengæld har en tørretumbler med kondens den fordel at den kan genbruge luft til ny tørring.  En tørretumbler er et tegn på hverdagsluksus. Det er ikke alle der hverken råd eller muligheden for at have en tørretumbler ståender derhjemme. Men hvis man har sådan en, er det i hvert fald end indikation på at man er bedre stillet og har visse privilegier som man ikke har alle steder i verden. 

Men sådanne hjælpemidler kan gøre visse aspekter i livet nemmere og skabe mere plads til andre, mere vigtige gøremål. SÅ hvis du står og har brug for enten tørretumbler eller røgalarm til dit hjem, behøver du blot at besøge Harald Nyborg som har et bredt udvalg af begge.