Vælg en side

Der findes mange måder at indrette hjemmet på. Det er findes bl.a. den minimalistiske danske stil med dansk design og få og overskuelige møbler, som snorlige passer sammen. Der findes også inspiration fra udlandet, f.eks. fra New York, hvor indretningen er anderledes. Hvis du drømmer om at indrettet hjemme i New Yorker-stil også kaldet urban living så se med her!

Indretning i stuen

New Yorker-stilen kommer oprindeligt fra 60’erne, hvor den unge generation af kunstnere begyndte at arbejde med kunst i store formater. Det var der ikke plads til i lejlighederne, så derfor flyttede de ind i store fabriksbygninger og skabte en ny form for home-work-studio. Det blev herefter in at bo stort og råt. Denne stil kan indføres i din egen stue ved f.eks. at blotlægge murstensvægge eller vise bjælkerne i loftet frem. Du kan indrette med reoler af stål, spiseborde af rustikke træplanker eller beton og gamle industrilamper. Mulighederne er mange, og det handler bare om for dig at sætte dit eget præg i hjemmet.

Skydedøre i hjemmet

Du kan også indrette i New Yorker-stil ved at tilføre en ny dør, som klart vil ramme plet ind i det samlede indtryk. Du kan vælge at indrette hjemmet med en skydedør, og ved det tilsætter du hjemmet et elegant element. Skydedøren kan sættes op mellem forskellige rum, men det vil klart være en fordel, hvis du vælger at sætte det mellem to hovedrum såsom stue og spisestue. Du kan blive yderligere inspireret via internettet til, hvordan du inkorporerer skydedøren i din samlede indretning. Skydedøre har f.eks. brug for plads og ro omkring sig, så det ikke kommer til at se for rodet ud. Du kan finde yderligere inspiration på nettet til, hvor og hvornår skydedøre passer ind i indretningen.

Glas i hjemmet

Noget der skriger New Yorker-stil er indretning med glas. Så giv den gas med glas, f.eks. i form af skillevægge af glas. Det vil give dit hjem noget ekstra, da det er noget man ser ret sjældent.