Vælg en side

På tværs af kulturer findes der tusindvis af forskellige smykker og især ringe som alle har deres helt egne unikke præg. Det kan måske bedst opleves, når man er ude at rejse og vælger at besøge loppemarkeder eller specialbutikker, hvor smykker af mange forskellige afarter sælges i massevis. Her kan især få sig en god handel, da ringe af høj kvalitet ofte sælges til ingen penge. På denne måde kan man få en lille del af verdenen med sig hele tiden og dermed blive mindet om sine spændende rejser. Signetringe er også en utrolig fin og personlig gave, man kan give til en man har nær.

Dit personlige præg

Mange tror at smykker som signetringe kun er for de adelige og kun fine herrer må have dem på. Men faktisk er de blevet meget mere populære at have på blandt resten af befolkningen. Ikke nok med at de guldbelagte ringe er meget smukke, de er også utrolig unikke, da man selv kan vælge designet helt ned til allermindste detalje. Dermed kan du lægge dit helt eget personlige præg på en allerede smuk ring. Du kan endda signere et brev med din ring, blot med lidt voks uden på kuverten, hvilket er en smuk gestus, som ikke mange gør sig brug af i dag desværre. Læs meget mere om signetringe her: https://rrj.dk/smykker/herre-smykker/signetringe/

Bliv inspireret af omverdenen

Måske vil man gerne købe en signetring, men mangler inspiration til hvordan den skal se ud og ikke mindst hvad designet skal være. Det er ikke alle der har et design parat i deres hoved til hvis de skal købe en signetring og det er også helt i orden, da sådan en ring koster mange penge, netop fordi den skal laves af enten gulv eller sølv. Når man er ude at rejse, behøver man blot at kigge op for at finde inspiration; her kan man beundre alt fra arkitektur, kunst og statuer for at finde ens egen stil. Her er der masser af spændende og smukt stof at blive inspireret af. Herefter, når man tænkt over det, kan man udforme sit eget design eller hvis man ikke er så kreativt anlagt, få lidt hjælp af venner eller familie til at få designet ned på papir.

En unik gave

Signetringens helt unikke og personlige design gør det også den perfekte gave til en man holder af. Man kan jo nemlig tilpasse ringen til modtagerens behov og designe den med vedkommendes ønsker og interesser i mente. Hvis personen for eksempel går på et universitet, der har sit eget emblem eller føler sig tæt knyttet til et lands våbenskjold kan du tilføje det til signetringe. Det kan også være en god idé først at se an hvordan modtagerens andre ringe ser ud, så du kan vælge signetring efter vedkommendes smag. Signetringe findes nemlig i mange forskellige designs og størrelser, så der er mange varianter at vælge mellem. Det handler om at finde den perfekte balance mellem ringens størrelse på gavemodtagerens finger og det tilhørende design. Hvis man kan finde det, så har man en rigtig god gave.