Vælg en side

Gulvafslibning er en metode til at skabe helt nyt liv til gamle gulvbrædder på. Det er en behandling, der i dag er meget anvendt i ældre bygninger, hvor gulvet består af massive bjælker og rustikke brædder.

Derfor er en gulvafslibning en god idé

Det er en god idé at overveje en gulvafslibning – især hvis du skal flytte ind i en bolig, hvor behandlingen ikke er foretaget. Det kan være med til at skabe helt nyt liv til gulvet, så træet fremstår endnu mere sundt og friskt.

En gulvafslibning er også med til at øge holdbarheden og levetiden, da det friske træ kommer frem, hvorefter du behandler det med fx olie eller lak, så det forlænger levetiden, og holder træet intakt.

Prisen for en gulvafslibning

Du har muligvis spurgt dig selv om, hvad koster en gulvafslibning i København? Gulvafslibning priser. Det kommer naturligvis an på, hvilket firma, du anvender, da der findes flere forskellige udbydere, og derfor også flere forskellige priser.

Det, der er med til at afgøre prisen, er naturligvis også, hvor store arealer det drejer sig om. Hvor stor er boligen, hvor mange rum skal operationen foretages i, og hvor stort et samlet areal drejer det sig om.

Derfor foregår det typisk ved, at du enten beskriver projektets umiddelbare omfang til et firma, eventuelt med billeder, eller at du får en medarbejder ud, der går din bolig igennem. Herefter modtager du et tilbud, der står dig helt frit for at acceptere eller afslå.

Få hjælp af fagfolk

Det er altid en god idé at indhente tilbud fra flere. Uanset hvilke tilbud, du modtager, bør du altid overveje at få hjælp af fagfolk. Hvis du vælger selv at stå for det, kræver det redskaber og tilbehør samt leje af maskiner. Det løber hurtigt op, da det oftest tager meget længere tid end først beregnet.