Vælg en side

Jeg er lige gået på barsel inden jeg om en måneds tid skal føde, og da jeg efterhånden er ret påvirket af graviditeten, kan jeg ikke lave så meget andet end at sidde eller ligge og slappe af. Derfor har jeg brugt meget tid på min computer og telefon, og kigget efter alle de ting, som man jo ikke kan leve uden, når man keder sig..! 

Men i den forbindelse faldt jeg over Wabisabi-living.dk, som har et kæmpe stort udvalg af en masse fantastiske og lækre produkter. De har skabt et univers, hvor alle produkter er nøje udvalgt med et særligt budskab. Deres tilgang til alle deres produkter er at: There is a story in everything. Derfor har mange af produkterne en god historie bag sig, og mange af dem er også nøje udvalgt fra et miljøvenligt og bæredygtigt perspektiv. Wabi Sabi Living mener, at vi alle skal være med til at gøre en forskel for vores klode og miljø, og det er jeg helt enig i og synes det er super fedt, at de tilbyder en masse produkter med dette fokus. 

Når man går på opdagelse i de mange muligheder, finder man blandt andet kategorier som dufte og luftrensere, livsstil og velvære, bolig og indretning samt smykker og krystaller – og under disse finder man et hav af forskellige mærker. Under smykker og krystaller har jeg brugt særligt meget tid på at kigge på de mange forskellige krystaller, som de sælger. Jeg er selv super begejstret for krystaller og hvad de bringer med sig, derfor er det super fedt at finde et sted, hvor de har et stort udvalg – både som løse krystaller og hvor de er isat smykker. Jeg har særligt tænkt nu her, hvor jeg skal føde inden længe – at jeg skal finde en krystal som passer til min kommende datter, som forhåbentlig kan følge hende hele livet og give hende ro og lykke. Derudover har jeg faktisk allerede købt en del af deres miljøvenlige alternativer til dagligvarer, og der ryger altid lidt ekstra, som jeg ikke kan leve uden i kurven, hver gang jeg kigger forbi Wabi Sabi Living – hvis i endnu ikke kender til shoppen, så er den klart et besøg værd, jeg er sikker på, at du vil blive forblændet i alle deres unikke produkter.