Vælg en side

Sommersæsonen er så småt ved at være slut, og min familie og jeg har denne sommer tilbragt vores ferie i Skagen. Vi plejer egentlig at rejse udenlands, men grundet Corona besluttede vi at blive hjemme dette år. Vi havde ingen interesse i at risikere at strande i et andet land. Men der var heller ingen grund til at rejse udenlands, fordi sommeren har været skøn og Danmark har massere at byde på, og særligt toppen af Danmark – Skagen. 

Vi havde lejet et skønt sommerhus tæt ved stranden. Vi havde med vilje ikke lagt kæmpe planer for ugen, da vi mest af alt bare ønskede at slappe af og hygge os, der var selvfølgelig nogle seværdigheder vi bestemt skulle se, og det fik vi også gjort. Derudover så gik dagene med strand, sol, lækker mad, afslapning og shopping på hovedgaden i Skagen. Det var også her jeg stødte ind i butikken Skagen Læder, som ligger på Sct. Laurentii Vej 75, der sælger Bastian Lædervarer, og det synes jeg var lidt sjovt, da jeg har købt en del tasker igennem deres webshop og altid været vildt begejstret. Det var super fedt at kunne røre ved de mange lækre læder produkter og dufte til dem. En helt anden oplevelse end man kan få på en webshop. Og jeg gik da heller ikke tomhændet derfra, jeg har samtidig sat nogle tasker på min ønskeliste, som jeg tænker, at jeg inden længe kommer til at bestille fra deres webshop, nu hvor jeg er hjemme igen. 

Bastian Lædervarer har mere end 20 års erfaring i branchen, og laver udelukkende produkter i ægte læder. Mange af deres tasker er derudover også lavet i hånden, hvilket også er med til at sikre dig rigtig høj kvalitet. Du finder både læder produkter til mænd og kvinder, samt i mange forskellige nuancer, former og størrelser. De har et stort udvalg af blandt andet læder tasker, som også er det jeg har købt rigtig meget af. Her finder du både skuldertasker, bæltetasker, håndtasker og meget mere. Derudover har de rygsække, kortholdere, punge og lignende artikler. Både deres webshop og butik i Skagen er helt sikkert et besøg værd!