Vælg en side

Hvordan finder du en poloshirt, der passer? Vi har samlet 5 gode råd, så du finder frem til en poloshirt, der passer. Vores fokus er, at en poloshirt skal føles behagelig og have det bedste materialevalg. Vidste du f.eks, at et naturmateriale giver det mest behagelige fit i længden? Læs de 5 tips her.

  1. Tjek længden på poloshirten

Længden på poloshirten er fra top til bund. Den skal ende lige i midten af lynslåsen på dine bukser. Går den længere ned, bliver den for poset og hænger kroppen. Hvis den er kortere, ser det i mange toælde ud som om, at den er krympet i vask.

  1. Find den rigtige vidde 

Den rigtige poloshirt skal passe i bredden også. Den skal hverken være for bred eller for tætsiddende, men sidde så den føles behagelig. Et godt tip er: tag fat på begge sider at trøjen med det yderste af fingrene og mærk efter, hvor meget stof du får fat mellem fingrene, før du rører kroppen. Du skal kunne holde ca. 5-7 cm stof på hver side. Hvis det er opfyldt, giver det dig den mest strømlinede poloshirt i vidden.

  1. Ærmet skal sidde lige i skabet

Ærmet skal ende halvvejs mellem skulderen og albuen. Hvis ærmerne er tæt på din albue er den for stor. Den er for tætsiddende, hvis trøjen sidder helt oppe i armhulen. Ærmerne skal samtidig være tætsiddende og lægge sig rundt om armen. 

  1. Find den rigtige kombination til din poloshirt:

Det gode ved en poloshirt er, at du kan få mange forskellige typer af tøj til at passe godt til. Chinos, jeans og shorts er bare noget af det tøj, som passer knivskarpt sammen med en ensfarvet poloshirt af god kvalitet. Vælg især ensfarvede poloshirts og undgå de alt for detaljerede og mønstrede. 

  1. Vælg naturlige materialer

Du skal helst vælge en poloshirt af bomuld eller naturlige fibre (f.eks. silke, lærred eller hør). Det får dig til at føle dig mest behagelig i den. Samtidig skaber du også et stilrent og uspoleret look til dine shorts, chinos, jeans, etc.

Undgå helst dette når du har købt eller skal købe en poloshirt:

  • Poloshirts af polyester, da du nemt bliver for varm og dermed svedig ved at have den på. 
  • Poloshirts af unaturlige fibre. Kvaliteten på en poloshirt kan virkelig svinge og dermed være ubehagelig at have på i længden.
  • At tage poloshirten ned i bukserne.
  • At have en blazer på ud over poloshirten.
  • At have en undertrøje inde under poloshirten.