Vælg en side

Find et kraftfuld Powerbank 

Vi har powerbanks i utallige forskellige afstøbninger om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om power banken skal have en enorm batterikapacitet, om den skal kunne oplade flere enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i talrige forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du ønsker en større powerbank med et større batteri, som man ikke behøver lade op så tit.  

Er du på farten og bruger din mobil eller tablet, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at købe sig en powerbank, som kan lade din telefon og smartwatch op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så du kan se om din powerbank har intet eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade den op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være det bedste for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er på farten. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det gode vejr og samtidig lade din telefon op mens du får et afbræk fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere forventninger til hvad den skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det er klogt i mange situationer at have en powerbank, så du slipper for at skulle finde efter en strømforsygning hver gang du skal lade ens telefon op.  

Spiller du på din mobil har du sikkert oplevet at det stjæler din telefons strøm og det kan være træls at skulle afbryde dit spil fordi du er ved at have lavt strøm.  

Størstedelen powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er smart at købe en powerbank, som er samarbejdsvenlig med netop din mobil i stedet for at man skal lede en mellemløsning.  

Undgå afbrydelser 

Med en powerbank undgår at du løber tør for strøm mens du er på farten og ikke har adgang til en stikkontakt.  

Fede egenskaber 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en enorm batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve adskillige opladninger gennem powerbanken før den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opdage at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu mikro små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. Nogle kommer med solceller, så du principielt aldrig har behov for at skulle oplade din powerbank. Nogle kommer med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have ledninger med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade mange enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle vurdere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks fortælle, hvornår din tablet er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.