Vælg en side

Metalskrot er en værdifuld ressource. Står din virksomhed ofte i en situation, hvor metalskrottet har hobet sig op, kan det derfor give jer mange fordele at sørge for afhentning af skrot. Skrothandleren afhenter og håndterer jeres skrot, så I ikke behøver at stå med opgaven selv.

 

Hvilke virksomheder bør overveje afhentning af skrot?

Virksomheder, der producerer store mængder metalaffald, for eksempel produktionsanlæg, byggepladser, autoværksteder og nedrivningsanlæg, har typisk meget metalskrot, der skal indsamles.

Ved at planlægge regelmæssige aftaler med en lokal skrothandler om afhentning af metalskrot kan din virksomhed ikke blot spare tid, men også øge værdien af jeres genanvendelsesindsats.

 

Hvilke typer skrot afhenter skrothandlere?

Det er ikke alle skrothandlere, der kan sørge for afhentning af skrot af alle typer materialer. Nogle af de materialer, skrothandlere ofte tilbyder at afhente, omfatter blandt andet metaller som jern, kobber, messing, aluminium og stål.

Nogle forhandlere kan også tilbyde yderligere tjenester som for eksempel sortering af forskellige metaller fra din skrotbunke før afhentning.

 

Hvordan fastsættes prisen for skrotafhentning?

Prisen for at få dit metalskrot afhentet afhænger af mængden og typen af det materiale, der skal afhentes samt af det område, du bor i. Generelt er det dog mere økonomisk at få dit metalskrot afhentet af en professionel end at forsøge at transportere det selv eller betale for containergebyrer.

En god ide er at få et uforpligtende tilbud fra de forskellige skrothandlere, som ligger nær din virksomhed.

 

En ressourcebesparende aftale for din virksomhed

Alt i alt kan det at få afhentet dit metalskrot spare din virksomhed tid og penge, samtidig med at det bidrager til at reducere affaldet og støtte lokale genanvendelsesbestræbelser.

For at sikre, at du får mest muligt ud af din aftale om afhentning af metalskrot, skal du sørge for at forberede dig på forhånd ved at sortere materialerne, vurdere deres vægt og undersøge prismulighederne hos forskellige forhandlere i dit område.

Ved at planlægge regelmæssige aftaler med en lokal skrothåndværker til at hente jeres metalskrot, kan din virksomhed drage fordel af øget genbrugseffektivitet og omkostningsbesparelser.