Vælg en side

Julepynt kan være så sjovt at sætte op! Fra oplyste guirlander, der er nemme at hænge, til mere involverede udstillinger, er der masser af måder at komme i julestemning på.

Rensdyr og alfer eller snemænd og kaktusser?

Vi tilbyder en række forskellige udsmykningsmuligheder, fra traditionelle rensdyr og elvere til moderne snemænd og kaktusser. Din personlige stil har aldrig været så let at opnå!

Blændende med dekorationer

Vi tilbyder det bredeste udvalg af farver og stilarter til dine dekorationer. Fra tidløs elegance med guldsløjfer, til en mere obskur festlig stil med lys vævet ind i kransen – vi har dig dækket. Lad denne festivalsæson komme til live med vores håndplukkede dekorationsideer.

Spred jubel og glæde denne sæson! Indret dit hjem med de perfekte dekorationer fra vores guide. Vi har alt hvad du behøver for at gøre din feriesæson til en succes.

1. Juletræer

Pynt med et traditionelt juletræ, et kunstigt træ eller et foroplyst træ, der passer til enhver stil. Glem ikke at toppe det med en blændende stjerne eller to! Juletræer hjælper altid med at komme i den helt rette stemning.

2. Guirlander

Smukke guirlander til at pynte ethvert rum, i enhver farve og enhver stil. Vælg mellem foroplyste guirlander eller simple lyskæder. Fejr enhver lejlighed med en smuk guirlander, der vil bringe glæde og varme ind i ethvert hjem. Perfekte til hjemmet som elsker julen og byder den velkommen!

3. Kranse

Giv døren i dit hjem en festlig flair ved at dekorere den med en af vores mange kranse, der kommer i enhver størrelse, form og stil! Fra simple kranse til elegante kranse og alt derimellem – vi har den perfekte til dig.

Bliv inspireret hos likehome.dk

Ved du ikke, hvor du skal starte?. Vi har en hel sektion dedikeret til jul, der byder på alt til at skabe den rigtige julestemning. Juletræer, kranse og guirlander – alt til julen hos likehome.dk