Vælg en side

Du skal på opdagelse i bøgernes verden i Danmarks første og største netantikvariat www.Bogbasen.dk, som er et alsidigt bog antikvariat.

Hvad vil du så finde på vores hylder, sådan set alle former for litteratur. Det afhænger selvfølgelig af, hvad du interesserer dig for! 12 tonet musik måske, eller erotik. Men her er meget andet. Du kan, hvis du er møntsamler finde den møntsamler bog, der måske mangler i dit møntbogsbibliotek. Hvad med gamle kogebøger, med spændende glemte retter? Du finder ikke disse bøger genbrug.

Vi lægger ikke skjul på formålet med dette indlæg

At fremme interessen for salg af brugte bøger og antikvariske bøger. At gøre opmærksom på den nye trend fra USA, med at der i stuen på bordet sådan tilfældigt ligger henslængt en lækker kunstbog, gerne ældre i stort format, hvis bogen ligger i køkkenet kan det være en flot ældre kogebog. Trenden i USA er også, at flere og flere anskaffer sig et privat bibliotek, denne trend ses også i Danmark, hvor auktionshusene ser stigende priser på kvalitetsreolsystemer. Disse skønne bøger fås selvfølgelig ikke hos din sædvanlige boghandler, du må til en der har salg af gamle bøger. Selvfølgelig kan du finde enkelte lydbøger iblandt.

Hos Bogbasen er der ingen tvang om køb af bøger ud i fremtiden. Ønsker du kun at købe netop en bestemt bog. Så er det din beslutning. Du skal ikke hænges op på abonnement eller andre finurligheder. Vi skal alene bruge de oplysninger du oplyser til forsendelse. Bogbasen.dk har valgt at følge Forbrugerombudsmandens regler for god nethandel. Og hos os møder du ikke en robot nede i højre hjørne som du skal skrive med, hvis du har et problem eller søger en bestemt bog. Her sidder der en ved telefonen at tale med, ellers ringes der tilbage.

God kikkelyst på www.bogbasen.dk og læselyst