Vælg en side

Der findes mange grunde til at man skal vælge at bruge sit Apple TV til at streame på. Med et Apple TV har du god mulighed for at streame mange forskellige tjenester som du har abonnement på. Gennem et Apple TV har du også mulighed for at du kan duplikere skærmen på din iPhone, Mac eller iPad. På den måde kan et Apple TV være et godt værktøj til at lave fremlæggelser hvis du alligevel er inde i Apples system. Måden det bliver gjort på er gennem Airplay systemet som du måske allerede har stiftet bekendtskab med.

På den nyeste Apple TV har du stor mulighed for at installere en lang række af kan bruge til både at spille spil men også at streame fra en lang række tjenester. Det kræver selvfølgelig at du har abonnement på tjenesterne før at du kan se indholdet.

På den ældre modeller er det lidt begrænset med hvor mange muligheder der er for brug i Danmark. I USA er det mange forskellige apps du kan bruge, men i Danmark er det primært Netflix og YouTube der vil blive brugt. Hvis du bare skal bruge det til at f.eks. at streame Netflix på dit fjernsyn, så kan en af de ældre modeller sagtens bruges i dit hjem.

Apple TV har en stor konkurrent på markedet i dag i form af Googles Chromecast. Nogle mener den ene er bedre og nogle mener den anden er bedre. Det afhænger selvfølgelig meget af hvad du skal bruge den til og hvad du er vant til. Hvis du allerede har mange Apple produkter vil et Apple TV nok helt klart være det bedste valg for dig. Særligt den nyeste model hvor du har mulighed for at installere en lang række apps så du kan se mange forskellige tjenester på det. Det er jo meget normalt at man i dag har adgang til langt mere end bare Netflix.