Vælg en side

Vi kender det alle sammen. Man ligger hjemme og keder sig. Man går rundt i byen, tager en tur på cyklen, men ser bare det samme hele tiden. De samme mennesker, de samme steder og har virkelig brug for noget nyt, noget frisk luft.

Her kommer ferien til udlandet ind i billedet. Lige siden 60’erne har danskerne vildfartet på ture ned gennem Europa. Måske er det ved at være tid til, at du skal tage den gamle tradition op og søge ned syd på.

I det danske landskab

Danmark er herlig. Den lange kystlinje er forblindende. Vi har skøn, grøn natur. Menneskene kender og elsker vi. Og sommeren i Danmark byder på alt for store festivaler til hygge oplevelser i naturen.

Men efter to års Coronapandemi begynder man at blive en smule irriteret, når man hører om, hvor skøn Danmark er. For Danmark er skøn, men det er udlandet jo os.

Tænk, hvor trist det ville være, hvis grænserne i EU ikke var åbne. Eller endda hvis vi ikke engang kunne forlade vores land. Vores land er så lille på globalt plan, at du på nogle verdenskort slet ikke kan få øje på det.

Der er ikke den store diversitet i kultur og natur, som man får i mange andre lande. Der er ingen store bjerge. Der er ingen regnskov. Der er ikke 10 forskellige sprog og køkkener. Vores land er simpelthen for lille til at kunne huse det.

Derfor drager vi til syd. Mangler du underholdning undervejs på turen kan du tjekke betting sider ud, og finde inspiration til den lange rejsetid.

Bliv beriget af den skønne verden

Du kan tage hvor hen du vil, mere eller mindre .Det er en smule besværligt at komme til Nordkorea. Det er nok heller ikke de fleste, der ønsker at komme til Syrien eller Yemen lige pt. Pengepungen kunne også sætte sine begrænsninger for rejsedestinationen.

Men som udgangspunkt lever du i en tid, hvor hele verden er åben. Hvis du har økonomien til det, kan du tage på ferie i Etiopien, i Chile eller på New Zealand. Den mulighed har man bare ikke haft før som civilt menneske på denne jordklode.

Vi kan også rejse til Sydspanien, Italien eller Frankrig, som de fleste danskere allerede har stiftet bekendtskab med af flere omgang. Det hele er faktisk er op til dig, hvor vil du gerne hen.

Hold fri med familien

Det vigtigste ved ferien er naturligvis, at du kommer afsted med mennesker, du holder af. Din familie, dine venner eller din kæreste.

Mennesker, som du kan holde ud at være sammen med i mere end nogle. Mennesker, som du bliver glad af at være sammen med. Og mennesker du vil opleve den skønne verden sammen med, så I har minder at kigge tilbage på sammen.

Når du skal på ferie, så tag på ferie med de mennesker, du elsker allermest. Sådan bliver din ferie bedst.