Vælg en side

Leder du efter en anderledes slags maling, så er magnetmaling en mulighed. Med magnetmaling kan du male din væg magnetisk. Du kan få en ellers ikke magnetisk overflade til at holde fast på magneter. Magnetmaling har mange anvendelsesmuligheder. Det skaber en magnettavle, og sådan kan man bruge til mange ting. Selvom du måske ikke har hørt om magnetmaling før, så er det ikke svært at få fat på. Det er heller i svært at arbejde med. Du kan finde det på https://www.maler-maling.dk/magnetmaling, hvor du også kan finde lidt forklaring om, hvordan du skal bruge det.

Magnetmaling i hjemmet

Du kan bruge magnetmaling mange steder i huset. Hvor end du har brug for en opslagstavle. Det kan være i stuen eller køkkenet. Mal på væggen eller en anden overflade, og lav en opslagstavle til hele familien. I kan hænge sedler op til hinanden og hænge noter og to-do-lister op. Du kan også tegne med kridt på magnetmaling, så du kan hver uge skrive hvert familiemedlems opgaver i husholdningen. Så har alle overblik over, hvad de skal gøre. Når noget er ordnet, kan det blive visket ud.

Magnetmaling i hobbyrummet

I hobbyrummet er det oplagt med en magnetvæg. Så kan alle jeres idéer og mønstre blive hængt op. Når der er noget, I gerne vil lave, kan I hænge mønstret eller en lille huskeseddel op. Med en masse idéer og måske nogle flotte billeder bliver væggen en inspirationsvæg. Den kan give liv til nye idéer og skabe mere kreativitet. En magnetvæg giver fleksibilitet og mulighed for konstant fornyelse. I et rum, hvor der foregår kreative ting, er fornyelse og muligheder godt.

Magnetmaling på børneværelset

En væg med magnetmaling på børneværelset kan være sjovt. Så kan barnet hænge tegninger og billeder op. Det bliver pludselig til en væg, der kan ændre sig hele tiden. Barnet kan tegne med kridt og skifte tegninger og plakater ud løbende. Med magnetmaling kan du give dit barn en mulighed for at udfolde sig kreativt. Det giver også plads til at udtrykke personlighed. Find nogle smarte magneter, og hjælp dit barn i gang med projektet. Når der først er kommet et par tegninger og billeder op, så bliver det sjovt. Hver gang dit barn har lavet en flot tegning, kan I hænge den op på væggen. Når I tager et sødt billede af familien, kan du printe det ud og lade dit barn hænge det op.

Magnetmaling på kontoret

En opslagstavle på kontoret er praktisk. Du kan hænge sedler op med de ting, du skal huske. Du kan have en kalender hængende, og de løbende opgaver kan være inden for rækkevidde. Med magnetmaling kan du placere din opslagstavle næsten lige, hvor du vil. Du kan sørge for, at du kan hænge dine papirer op lige foran dig. Så overser du dem ikke. Må dit kontor gerne skille sig lidt ud fra alle de andres, så kan magnetmaling hjælpe dig. Med det kan du lave en speciel opslagstavle. Du kan få dit kontor til at skille sig ud fra mængden og være noget specielt.