Vælg en side

Maling uden MI er maling, der kan gavne mange enormt. Det er nemlig uden uønskede kemikalier som konverteringsmidlet MI eller methylisothiazolinone. MI kan nemlig give allergiske reaktioner og derfor kan det være gavnligt at vælge maling uden MI for at formindske risikoen af en allergisk reaktion. Du kan finde mere om maling uden MI her https://maling.dk/maling/indendoers-maling/maling-uden-mi

Det er nemlig vigtigt at man føler sig tryg selv når man maler, da dette også er for at beskytte en selv samt ens helbred.

Hvorfor bruges MI?

Der er en god grund til hvorfor MI er populær. Det er nemlig fordi MI er effektive i forhold til at forhindre forskellige typer af bakterier og skimmelsvamp. Derfor er der stadig mange, der bruger den i forskellige produkter alt fra rengøringsprodukter til maling.

Men som nævnt tidligere, så har MI også nogle ulemper. MI kan nemlig give en alvorlig allergisk reaktion, som kan vises i form at udslæt, betændelse, rødme og meget mere, som kan påvirke ens helbred. Derfor er det en kæmpe fordel, at der er kommet flere og flere produkter som maling, der ikke indeholder stoffet MI.

Når man køber produkter, som man tror kan indeholde stoffet MI, er det derfor vigtigt at tjekke ingredienserne ved produktet. Er man usikker, så kan man altid spørge en medarbejder i en fysisk butik eller skrive eller ringe til kundeservice, hvis man køber online. På den måde sikre man sig også at undgå en allergisk reaktion samt undgår at give andre, man holder af, en allergisk reatkion.

Overvej dette inden du går i gang

Når du skal til at male, er det vigtigt at købe noget maling uden MI især hvis du eller andre, som skal male, er allergisk overfor stoffet. Dernæst kan du så småt gå videre til farve.

Der er mange valgmuligheder i forhold til farve. Her skal du tænke over, om du ønsker en varm eller kold tone samt, hvad der vil passe bedst ind i dit hjem, så den matcher dit hjem bedst muligt. Her kan man overveje at prøve det af, så man ikke maler og ender med at være utilfreds.

Efter du har fundet den perfekte farve eller farver, kan du overveje hvor meget maling du har brug for. Er det til hele hjemmet eller kun maling til et værelse? Der er nemlig stor forskel på dette. Dernæst kan du gå videre til at købe materialer som malerrulle, malerbånd og meget mere, som du har brug for. Husk også at tage noget tøj på, der kan tåle maling eller du ikke længere har brug for. 

Sidst men ikke mindst, så er det super vigtigt at du passer på dine møbler og dit gulv inden du går i gang. Dette kan du gøre ved at flytte dine møbler til et anden værelse samt får dækket gulvet til, så der ikke kommer maling på. På den måde sikre du at dit hjem forbliver som det skal være og bliver beskyttet på bedst mulige vis, så du ikke skal købe nye møbler.