Vælg en side

Nyeste Herretøj Til Sommeren 

Hos BalderClothes har vi et kæmpe sortiment af herretøj, som består af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. BalderClothes gør en dyd ud af kvaliteten, hvorfor vores tøj alle er dansk produceret. Hvorfor er vi dermed nemmere kan kontrollere kvaliteten af vores polo shirts, så vi er sikker på at du modtager det lækreste produkt.  

Når man skal beslutte hvad for nogle turtlenecks, som er lige ens stil, så kan man hurtigt se hele BalderClothes’s sortiment gennem billeder, som gør det overskueligt for dig at beslutte sig.  

BalderClothes har turtlenecks i alle størrelser og ønsker du en størrelse, skal du blot kontakte os og så finder vi det til en.  

T-shirts er en kæmpe del af hverdagen og derfor er det essentielt at du kan sammensætte de farver, som man ønsker. Flere vil blot have deres turtlenecks i basale farver, så du snildt kan anvende de tøjdele med hinanden uden at det fremstår underligt ud.  

 

Vi har giga ekspertise med herretøj og har derfor en fornuftig viden om hvad, som er moderne og inde i tiden. Her ser vi som for det meste en stor efterspørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger vores produktkatalog af herretøj præg af dette og dermed ser du at det er her BalderClothes udvalg er størst. Turtlenecks er den bedste løsning til en, som ønsker en behagelig trøje på, mens man er på job og vil fremstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere acceptabelt at anvende sig af turtlenecks på jobbet. Her er det måske en perfekt løsning i vintermånederne, hvor der er mere koldt end resten af tiden.  

Alle herretøjs klædeskabe indeholder naturligvis af t-shirts, da det er det nødvendige inden for herretøj og det mest anvendte. T-shirts er det klassiske valg i sommer månederne, hvor der er for varmt at have en stor bluse eller pullover på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee udskæring, så vi har 100 % noget, som er i ens smag.  

BalderClothes har ligeledes et stærkt sortiment af Polo Shirts, hvor BalderClothes har kæmpe sortiment af farver, så man kan anvende de farvekombinationer, som du ønsker. Polo Shirts er det smarte valg, da de kan benyttes i alle typer af sociale sammenkomster, da det er den smarteste kombination af professionel og afslappet dresscode. Derfor kan man uden problemer køre til samtale i banken og fortsat fremstå som en professionel person uden at du skal være ilde til mode i en skjorte eller andet. Polo Shirts kan anvendes i privaten og er fortsat fede at have på og føler ikke man er lukket til. Vores t-shirts ligger til grund i, at du ønsker at være afslappet og vil se sej ud. Derfor er vores polo shirts noget af det mest forbløffende du kan opdage på markedet i komfort.  

Vores turtlenecks er i de fleste tilfælde produceret i bomuld, hvorfor du vil finde lækkert stof på ens krop, når en for første gang hopper i turtlenecks fra os. Har du et specielt ønske fra BalderClothes om herretøj så henvend dig til os og så får vi skabt det nøjagtigt efter ens ønske. BalderClothes, ens fortrukne udbyder at købe t-shirts!