Vælg en side

Efter 12 sæsoner i Real Madrid og Juventus er Christiano Ronaldo tilbage hos Manchester United. Nu skal den portugisiske stjernespiller forsøge at føre De Røde Djævle til en Premier League-titel, og den 36-årige angriber har stadig masser at byde ind med.

Vi giver dig her de vigtigste grunde til, at Ole Gunnar Solskjær og co. hentede Ronaldo tilbage til den røde del af Manchester.    

United måtte forhindre City-skifte

Der har længe været røre omkring Christiano Ronaldos fodboldfremtid, og fredag kom det frem, at portugiseren var tæt på et skifte til Pep Guardiolas Manchester City. 

Manchester United forstærkede sig tidligere på sommeren med Jadon Sancho og havde derfor ingen planer om at hente Ronaldo tilbage til klubben, men City-rygterne fik Uniteds sportslige ledelse på andre tanker. 

United-ledelsen ville ganske enkelt ikke kunne holde ud at se Ronaldo i en lyseblå Manchester City-trøje. Da Ronaldo hørte om Uniteds interesse, gik det stærkt, og allerede lørdag var handlen officiel. 

Ronaldo kan give United den PL-titel, som klubben hungrer efter

Med sine 36 år er Christiano Ronaldo en særdeles rutineret herre, og indtil nu har den tidligere Real Madrid- og Juventus-spiller vundet alt, hvad der er at vinde i europæisk fodbold – alt lige fra Champions League og EM til den eftertragtede Ballon d’Or-titel. 

Ronaldo ved, hvordan man vinder titler, og det er det, han kan bidrage med hos De Røde Djævle. Han skal hjælpe klubben med at vinde Premier League her og nu. 

Ronaldo giver United den afgørende ’star quality’

Paul Pogba, Edinson Cavani, Raphael Varane, Marcus Rashford og Bruno Fernandes: Manchester United har masser af stjernespillere i truppen, men de seneste år har klubben manglet den afgørende ’star quality’.  

Det er den kvalitet, Ronaldo giver klubben. Med Ronaldo-handlen har Manchester United vist, at de kan hente de allerstørste stjerner til den røde del af Manchester. 

Uniteds kommercielle værdi stiger markant

Manchester United er utvivlsomt et af verdens største fodboldbrands, og med Ronaldo-skiftet bliver klubbens kommercielle værdi kun endnu større. 

Christiano Ronaldo skal ikke bare bidrage med mål, oplæg og masser af vindermentalitet – han skal også give United en hel masse værdi udenfor banen. 

Ronaldo er et stort brand i sig selv, og så længe han er i United, vil klubbens værdi stige. Ronaldo forventes at kunne tjene sin pris hjem i trøjesalg alene.