Vælg en side

Ferie. Ferie. Ferie. Komme væk fra det hele – vi elsker det. Din ferie kan blive lidt sjovere næste gang, hvis du følger nogle af disse anbefalinger til hvad du kan lave i din ferie. Uanset om du rejser med børn, rejser som et par eller foretrækker at rejse alene – her er nogle tips til at få en spændende ferie.

Det lyder så simpelt, men hvornår var sidste gang du bare gik en tur for at udforske dine omgivelser? Der er så mange skjulte perler, der kan gå ubemærket hen, når vi altid skynder os og er på farten i bilen. Så hvorfor ikke sænke tingene ned denne ferie og tage dig tid til virkelig at trække vejret luften omkring dig? Pak en taske med nogle snacks og et kamera, og gå rundt i lokal området. Når du finder en smuk udsigt, skal du have en mini-picnic på parken eller på kysten, indtil du er klar til at komme videre og fortsætte med dit eventyr. Det er også en god måde at få rørt sig uden at svede for meget. At gå er en gratis og mere afslappet måde at opdage endnu mere af ‘hverdagen’ på det sted, du besøger. Hvis du er til mere at sjov og spil, så kan du spille fodboldgolf

Hvis du elsker kunst og historie så gå til på museet. De fleste byer og byer har en slags unikt museum, hvoraf mange har gratis adgang eller mod et mindre gebyr, hvilket gør det til en af de billigere ting at lave på helligdage. Forudplan online og vælg alle dem, der interesserer dig, og hop derefter på en bus for at komme derhen. Endnu bedre – find en hop-on hop-off-bustur, der passer til flere gallerier og museer på en tur. De tilbyder timevis af fordybelse og beundring af alle de smukke og bizarre kreationer, du kan ønske dig om ethvert emne af interesse. Inspiration er overalt omkring os, og det er en glimrende måde at kickstarte din ferie på. På Rømø findes der masser af fantastisk natur, og er et af de meste besøgte områder i Danmark, netop pga. af den enestående natur. Har du børn med på Rømø, så kan det være en god idé at få dem “kruttet af” så I kan slappe af, når I kommer hjem i sommerhuset. Lege- og labyrintparken på Rømø er virkelig et besøg værd for hele familien.

En anden sjov ting I kan gøre, er at besøge de lokale spisesteder. Alt for mange booker deres ferie med “all-inclusive” hvilket så betyder at man sjældent kommer ud og smager alle de lækre madretter de lokale som regel har. I stedet for ender man op med kedelig hotel mad, og selvom det er nemt, så bliver det sjældent spændende. Så på med skoene, og begynde at se på de lokale spisesteder.