Vælg en side

Der er i dag rigtig mange familier, der ikke lader deres udlængsel blive begrænset af, at der er kommet en lille ny til verden. Og med de mange gode muligheder, der i dag byder sig, er det dog også kun sjældent, at det er en udfordring at rejse med selv de mindste børn.

Dog er der nogle ting, som det er vigtigt, at man har styr på, før man rejser. For eksempel når det kommer til regler, der gør sig gældende i de forskellige lande, når det kommer til kørsel.

Har du styr på autostolen?

Herhjemme har vi nogle strenge krav til børn og autostole, for på den måde at sørge for den højeste grad af sikkerhed for den lille. Der selv ved en lille opbremsning kan lide stor overlast, hvis ikke det er spændt ordentligt fast. Derfor er det altid vigtigt at have en ordentlig autostol, der ikke bare giver masser af sikkerhed, men som samtidig også er komfortabel for barnet at sidde i. På den måde sikres der nemlig også ergonomisk komfort for barnet.

Læs mere om det her.

Find reglerne i udlandet her

Og når vi har så mange regler herhjemme, kan der også flere forskellige, som du skal forholde dig til i udlandet, hvilket du altid bør gøre hjemmefra. Så hvis du har planer om at leje en bil på din næste rejse, bør du allerede nu tage et kig på de måder, hvorpå du kan sikre, at du selv er godt forberedt, så du ikke pludselig bliver overrasket og dermed hæmmet i dine planer.

Reglerne i udlandet kan nemlig svinge meget, og derfor kan du ikke bare gå ud fra, at de er som herhjemme. Du skal også vide, at der nogle steder slet ikke er regler, og derfor er det dit eget ansvar at have styr på sikkerheden.