Vælg en side

Det kommende studentergilde

Der er ingen tvivl om at der denne sommer igen kommer til at være propfyldt med studentergilder. Gymnasieeleverne har ligesom vi selv oplevede en trang til at komme ud og feste, og inviterer som regel også på et glas bobler i hjemmet. Det kræver meget for værterne at byde mange mennesker velkommen ind i deres hjem. Der er mad der skal laves, der skal dækkes op, måske endda en bordplan, drikkevare skal også håndteres hvilket aldrig er nogen billig sag. Det er derfor god stil at have styr på sig selv og se skarp ud til begivenheden. Kom i det flotte jakkesæt, skjorten eller kjolen. Få pudset skoene og dampet kjolen.

Den kommende konfirmation

Grundet corona har der været mange der har måtte aflyse deres konfirmationer. Derfor kan du godt regne med at der er mange der har udskudt til i år. Få åbnet klædeskabet og se om kjolen stadig er flot og om der er nogen pletter på jakkesættet. Det er god stil overfor familien der enten inviterer i kirke, i hjemmet eller begge dele. Overvej om ikke det er blevet tid til at komme til frisøren. Det at gå til frisøren behøver ikke være hverken dyrt eller tidskrævende. Det behøver ikke være en lang køretur og det behøver ikke være forbundet med ventetid. Det skal tværtimod være forbundet med effektivitet og høj grad er service. Det at gå til frisøren og betale mange penge for det, er i dag forbundet med at betale dels for klippet og dels for oplevelsen. Det kan være et fantastisk afbræk fra en stressende hverdag. Tag til frisøren, drik en kop kaffe og få et selvtillidsboost af højeste grad.

Det kommende bryllup 

Det at blive inviteret til bryllup er noget helt særligt. De fleste kan tælle på to hænder hvor mange gange de har været til bryllup, hvorfor de fleste også ved hvor særlig en oplevelse det er for brudeparret. Derfor er det også dit ansvar som deltager at komme påklædt til begivenheden. Du er ligeså meget en del af udsmykningen som alle andre. Få kjolen eller jakkesættet på renseriet. Kom til friøseren. Tag ud og køb en perfume. Køb et nyt slips. Husk på: nu har du en undskyldning for at shoppe lidt.