Vælg en side

Har du nogle gamle biler stående, som bare fylder? Måske tror du, at de slet ikke noget værd, men her tager du fejl: Alle køretøjer har en værdi! Her får du nogle tips til, hvordan du får den sidste smule værdi ud af din rustne Fiat eller skrantende Renault og sikrer dig selv den højest mulige skrotpræmie.

Slå til tidligt på måneden

Slutningen af måneden er en meget travl tid for skrothandlerne. Mange sætter priserne ned på den sidste dag for at kunne styre deres arbejdsbyrde og få alt gjort. Deres skrotpræmier reduceres, hvilket gør dem midlertidigt mindre konkurrencedygtige og bidrager til at forhindre overpriser. 

Undgå at fjerne dele fra bilen

Når du skal sælge din skrotbil, er det sidste du tænker på, at reducere bilens værdi. Men hvis der mangler dele eller er beskadiget, kan den være uattraktiv for potentielle købere, hvilket kan det skade pengepungen. Hvis du fjerner dele som dæk og hjul, bliver det samtidig meget sværere for en autoophugger, at hente din bil. Jo færre synlige skader og defekter, jo bedre!

Find den rigtige autoophugger

Heldigvis behøver du ikke lede længe efter den autoophugger, som kan skaffe dig den bedste skrotpræmie! Du kan finde en autoophugger, der garanterer prisen på din skrotbil. De kommer og henter den gratis og tager sig af den – alt sammen uden at diskutere med dig eller forsøge at prutte om priserne.

På bedsteskrotpris.dk kan du finde mere end 40 autoophuggere fra hele landet, og de er klar til at byde på din skrotbil, så du får den højeste skrotpræmie! For at spare tid og besvær for begge parter i denne transaktion – især fordi nogle mennesker finder det skræmmende at forhandle – tilbyder vi garanterede priser, som ikke ændrer sig, uanset hvad der sker.