Vælg en side

Det er bestemt ikke noget nyt, at danske firmaer oplever, at de får stor succes med salg i udlandet. Danmark er kendt inden for en lang række brancher såsom design, og Norden som brand har nået helt nye højder i løbet af bare de seneste par år. Derfor er det da heller ikke overraskende at høre, at to danske firmaer har oplevet succes, når det kommer til salg i udlandet. Disse firmaer er henholdsvis Mrperfect.dk, der er forhandler af smarte pærer, og Dansk Kontorstole Forsyning. Disse to firmaer kan du læse meget mere om her i artiklen.

Mrperfect.dk sælger energibesparende lyskilder

Mrperfect.dk sælger LED-spots og LED-pærer i god kvalitet. De har flere års erfaring inden for feltet, hvorfor man godt vil kunne kalde dem eksperter. Herhjemme i Danmark er de blandt de største firmaer, når det kommer til at tilbyde energibesparende lyskilder såsom sparepærer. Det er da også blevet mere og mere populært af finde løsninger, der er energibesparende, grundet det enorme fokus på miljøet. Derfor er det ikke så underligt, at et firma som Mrperfect.dk også har opnået stor succes i udlandet.

Derfor bør du skifte dine traditionelle glødepærer ud med LED-sparepærer

Der er rigtig mange grunde til, hvorfor man bør skifte alle sine traditionelle glødepærer ud med LED-sparepærer. Først og fremmest er det en besparende og god løsning, da LED-sparepærer er billigere. Du får således mulighed for at spare helt op til 85% på din elregning, hvilket ganske enkelt må siges at være imponerende. Endvidere har spots en meget længere levetid. Faktisk kan de brænde i helt op til 50.000 timer, før du er nødt til at skifte dem ud med nogle nye. Det vil sige, at du skal udskifte et LED-spot hvert 44. år, såfremt du har pæren tændt i tre timer hver eneste dag. Havde det til gengæld været en halogenpære, skulle du allerede skifte denne ud efter kun halvandet år.

Dansk Kontorstole Forsynings ergonomiske kontorstole er populære i udlandet

Et andet dansk firma, der har oplevet stor succes med salg i udlandet, er Dansk Kontorstole Forsyning. Det er særligt deres kontorstol ergonomisk, der er populær blandt de udenlandske købere. Der er da også mange fordele ved at investere i en kontorstol, der er ergonomisk, og det gælder særligt, hvis du bruger meget tid bag skrivebordet. Det kan enten være derhjemme eller i løbet af en lang arbejdsdag. I så fald er det en rigtig god investering for dig at købe en ergonomisk kontorstol. Denne giver nemlig den optimale støtte, og den er tilmed utrolig behagelig.

Hos Dansk Kontorstole Forsyning er samtlige stole ISO-godkendte

Det særlige ved Dansk Kontorstole Forsyning er, at samtlige af deres kontorstole er ISO-godkendte. Det vil sige, at de er 100% ergonomisk korrekte, hvorfor du er garanteret den mest optimale siddekomfort og support. Der er derfor ikke noget at sige til, at dette danske firma har opnået stor succes i udlandet, når det kommer til salg. Tendensen viser, at mange mennesker er blevet mere og mere opmærksomme på, hvordan de kan passe bedre på deres krop. Hvis man sidder på en dårlig kontorstol hele sit liv, vil man bestemt ikke få den rette støtte til hverken lænd, ryg eller skuldre. Derfor er det vigtigt, at man passer godt på sin krop, og det kan man blandt andet gøre med en ergonomisk kontorstol.