Vælg en side

Vejret København

Vejret i København i dag, kan du se herunder og ud fra dette finde ud af hvad din påklædning skal være. Det er altid vigtigt og en ret god ide at sikre sig at du ikke har forkert tøj på til de ting du skal til i løbet af dagen. Faktisk kan du bruge Vejret København til at sikre at du altid har det rigtige udstyr med når du skal ud og vandre, købe ind eller blot rundt i Københavns gader.

[do_widget id=”vejret_widget-3″]

Efterårsvejr, når du holder sommerferie eller regnvejr på din fødselsdag. Hvis du bør i København eller andre større byer i Danmark så kan du via vejr arkivet hos DMI finde ud af, hvordan vejret var på en pågældende dag. DMI’s vejrarkiv finder du her.

Hvis du gerne vil vide hvordan fremtidens vejr bliver ja så er det lidt mere besværligt. Faktisk må det bedste job være at forudsige vejret for, hvis ikke det er rigtigt ja så er der ingen facit at gå efter. Men nu er det at gætte vejret i København eller andre steder i verden ikke bare noget man hiver op ad hatten. Der studeres kort, høj og lavtryk, samt radar billeder. Derudover bruges historiske data for at se hvordan forskellige vejr fænomener udvikler sig normalt i en bestemt region. Faktisk er det at forsøge sig med forudsigelser ret besværligt og selvom det er computere der klarer det så skal der stadig være et øje på data da de også bruges til at sende vejr alarmer ud ved farligt vejr. En service som DMI blandt andet har og som du kan abonnerer på.

Så vejret København er ikke “bare” sådan at lege med. Derfor er det godt at tage et kig på siden her inden du skal ud af døren, så du ved om det bliver regn, blæst, sol eller vindstille. Der er ikke meget ved at tage for lidt tøj på om eftermiddagen hvis det begynder at regne til aften.