Vælg en side

Du kender det godt. Du sidder og klikker hvileløst og tilfældigt rundt på nettet – måske sidder du midt i en større arbejdsopgave og har brug for en pause, eller måske keder du dig bare. Uanset hvad er internettet fyldt fra ende til anden med forskellige underholdningstilbud, der kan være både sjove, skøre, udfordrende og meget andet.

Men hvilken underholdning tyer du til, når internettet er din primære underholdningskilde? Her kommer vi med tre alternative bud på, hvor du får den bedste underholdning på nettet.

Twitch

Twitch… er det ikke sådan noget for gamere? Mange kender Twich som en platform, hvor du kan streame andre gamere, mens de spiller computerspil. Twitch har dog meget mere at byde på end ”bare” computerspil, og skal snarere ses som en komplet streamingplatform, hvor du kan livestreame alt mellem himmel og jord. Platformen fungerer fantastisk, og er et rigtig fornuftigt bud på god underholdning for både gamere og non-gamere. Besøg platformen på twitch.tv og se, om ikke der er live streams, der falder i din smag.

Gratis spil på nettet

Spil har gennem årtier været det perfekte tidsfordriv på nettet – og det er det stadig. Der er selvfølgelig mulighed for at købe almindelige computerspil, som byder på tonsvis af underholdning, men vil du gerne spare penge, er der også masser af gratis alternativer, der er ganske glimrende.

Et eksempel på et sådant alternativ er gratis7kabale.dk, hvor du kan spille syvkabale lige så længe, du vil – og som navnet også antyder, koster det ikke en rød reje. Det gode ved online spil som syvkabale og andre tilsvarende spil er, at de ofte kan gennemføres i løbet af få minutter. De passer dermed ideelt til den korte pause på jobbet eller i skolen – og har du brug for længerevarende underholdning, kan du altid snuppe et spil mere.

Facebook-grupper

Facebook kræver næppe nogen introduktion. Til gengæld er der mange Facebook-brugere, der ikke gør brug af de millioner af Facebook-grupper, der findes på det sociale medie. Og det er en skam! Her kan du nemlig finde grupper indenfor alt fra guldfisk til hairextensions, og der er med garanti også flere grupper at vælge imellem indenfor lige netop dine interesser.

Når du tilmelder dig Facebook-grupper, vil du opleve, at kvaliteten af grupperne kan være meget forskellig. Det gælder derfor om at have lidt tålmodighed – de gode grupper findes derude; også dem, der passer til dig.