Vælg en side

Sommerferien føles nemt som meget lang tid for børnene. Derfor er det også vigtigt, at du som forældre får gjort lidt ud af den – både for din egen skyld og for dine børns. At gøre noget ud af sommerferien vil nemlig hjælpe dig med at få ro ind imellem, da dine børne føler sig underholdte, når I enten er afsted på ture eller hvis du har fundet på et eller andet, som de kan lege med i haven.

Hvis du gerne vil have den perfekte sommerferie med dine børn, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du opnår netop dette.

Tag til udlandet

De fleste vælger at bruge deres sommerferie – eller i hvert fald noget af den – i udlandet. Her er der mulighed for godt vejr, god og anderledes mad og en masse afslapning. Du er altså garanteret den helt gode sommerferiestemning.

Rejs billigt, så du ikke behøver at spare en masse sammen til ferien – på den måde vil det være en getaway uden indflydelse på din hverdag.

Planlæg sjove aktiviteter

Hvis du ikke har råd til at rejse – eller måske bare ikke bryder dig særligt meget om det – så kan du også fylde sommeren med en masse sjove aktiviteter. Du kan købe et badebassin, nogle vandpistoler eller vandballoner, nogle liggestole og hvad du nu ellers kan komme i tanke om. Og så er det jo bare endnu bedre, hvis du også serverer friske bær og frugter og koldt saftevand. På den måde vil sommeren i Danmark også kunne føles som ferie.

Tag på små udflugter

Mellemtingen mellem at tage til udlandet og blive derhjemme er selvfølgelig, at I tager på en masse små udflugter. Leg turister i jeres egen by, leg turister i nabobyen, eller pak bilen og kør hen til en attraktion, som I længe gerne har ville besøge. Det kan være små ture, der kan klares på en halv dag eller heldagsture, hvor i kører tidligt om morgenen og spiser ude om aftenen.

Tag det en dag ad gangen

Sidst men ikke mindst, så kan du også tage det en dag ad gangen. Spørg dine børn hvad de kunne tænke sig på en given dag og opfyld deres ønsker – selvfølgelig indenfor rimelighedens grænser. Du kan også komme med forslag, hvis de er på bar bund.