Vælg en side

Skal du bruge sand til et projekt eller lignende, er der mange muligheder for at finde sand rundt omkring i Danmark. Der er dog stor forskel på sand, og vi har derfor valgt at se nærmere på nogle af de mange typer sand, du kan få og hvorfra du kan få det leveret. 

Det kan være en god idé at rådføre dig, før du starter et nyt projekt

Sand er ikke bare sand, og det kan komme bag på mange personer, når de står overfor forskellige projekter derhjemme for første gang. SAND findes i mange forskellige farver, finheder og blandinger og det er meget forskelligt, hvad der er bedst at vælge, afhængigt af hvilket projekt du står overfor. 

 

Skal du bruge mørtelsand er det ikke det samme som sand, der skal bruges i sandkassen. Skal du bruge sand til at skabe bund under dit grus i indkørslen, vil det sidste lag inden du lægger det endelig grus, typisk være noget, der kaldes for stenmel. Ligesom med sand er der også forskellige former, farver og formål for grus og det kan for nogle, der ikke har kendskab til noget af dette være en god idé at rådføre sig før der påbegyndes et projekt.

Læs andre kunders bedømmelser og omtale 

Hos Sandshoppen sælges der både grus og sand til alverdens projekter, du måtte have. Her er der tale om høj kvalitet af meget af det, der kan vælges fra shoppen og kvaliteten kan der holdes øje med, fordi de selv udvinder deres produkter i egne grusgrave. 

 

Når man siger, at sand ikke bare er sand og grus ikke bare er grus, er det måske ikke noget, der giver mening for dig, før du faktisk står med noget af det i hånden, men typisk bestilles der i større mængder og man har som mulig kunde derfor stor fordel ved at undersøge, hvad tidligere kunder har udtalt om kvaliteten hos leverandøren og her bruges som oftest platformen Trustpilot.

 

På trustpilot har mange tidligere kunder allerede været inde og bedømme materialer og produkter fra Sandshoppen. Du kan derfor med fordel tjekke de tidligere bedømmelser ud og læse omtaler, så du har en nogenlunde idé om, hvad det er du kan få leveret herfra. 

 

Kan du læse dig frem til, at det er her du ønsker at få leveret fra, er siden desuden meget transparent i forhold til at give dig en endelig pris på, hvad du ønsker at få leveret ud fra, hvilket postnummer du bor i. Du kan også selv afhente, hvis det er lettere for dig.