Vælg en side

Opret en kontrakter hos jura specialister og spar mange tuisnde kroner i det lange løb i forhold til en almindelig advokat.

Hvis du nu en dag ikke længere kan tage vare på dig selv eller din familie, ser fremtiden måske ikke alt for lys ud. Hvad nu hvis du bliver rigtig syg, handicappet, kommer i en alvorlig ulykke eller på anden vis mister muligheden for at tænke klart og sikre dine økonomiske forhold eller personlige ønsker?

Det kan jo reelt være noget der sker. Derfor har fremtidsfuldmagter set dagens lys og vil kunne sikre dig, din familie og dine arvinger.

De fleste advokater og jurister synes ikke du bør gå med bekymringer og frygt om din fremtid, for hvad nu hvis uheldet skulle være ude. Hvis du får en fuldmagt fra en advokat, kan du skabe sikkerhed for din og din families fremtid.

 

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er en sikring af din fremtid med en fuldmagt, som træder i kraft, hvis du nu skulle blive alvorligt syg, komme til skade, få dårligt helbred eller på anden måde ikke være i stand til at sikre på din økonomi og ønsker for dig selv.

Fremtidsfuldmagt gives til én eller flere andre personer, som du føler du stoler på. Det kan f.eks. være familiemedlemmer, livslange venner eller andre du har tillid til.

Du vælger selv hvem der skal have din fuldmagt, til at kunne agere på dine vegne, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis din fremtidsfuldmagt en dag vil blive sat i kraft, vil de pågældende fremtids-fuldmægtige personer kunne præsentere dig og/eller handle på vegne af dig.

Hvis du selv i dag oprettede din fremtidsfuldmagt så ville den ikke kunne træde i kraft, før du ville blive syg, svækket eller lign.

Et privat valg som alternativ til værgemål er en fremtidsfuldmagt.

 

Hvorfor bør du sikre dig med fremtidsfuldmagt?

Det kan for enhver ske, at uheldet er ude. Hvis det sker, så er det dine tætteste mennesker, der ville skulle træffe beslutninger om din økonomi osv. medmindre du har afskrevet en fremtidsfuldmagt. Mange tager valget om at få lavet en fremtidsfuldmagt, grundet at gøre sig selv sikker, og grundet at tage hensyn til sin familie.

Hvis du vil sikre hele din familie, så er der muligheden om at få et uforpligtende tilbud, på en fremtidsfuldmagt for børn, ældre og for andre.

Det er dig selv der skal lave en fremtidsfuldmagt imens du stadigvæk er sund og rask, og ved dine fulde bevidsthed, hvis du gør det, så er du sikker på at alt kommer til at gå efter planen.

-Hvis du har en fremtidsfuldmagt, så kan du ikke blive umyndiggjort, hvis du på et tidspunkt ikke ville kunne tage vare for dig selv, og dine interesser.

-Det er mens du stadig er frisk, at din fremtidsfuldmagt skal underskrives. Din fremtidsfuldmagt vil først træde i kraft, når eller hvis du en dag ikke kan tage vare for dig selv. Hvis du tager dette valg, er du sikker på at din familie og dig kan undgå konflikter fremover.

-Ved at du har en fremtidsfuldmagt, vil det give en eller flere nære personer, beslutningerne om dine økonomiske forhold, og hvad du personligt selv vil, i stedet for at beslutningerne skal blive taget af myndighederne.

Der er specialiserede folk hos karva.dk til at udarbejde fremtidsfuldmagter, anvend dem også kommer du ikke til at stå i en situation, hvor dine nære skal træffe beslutninger om dig som de nødvendigvis ikke har lyst til at træffe.

Karva.dk’s mening er, at det skal være en mulighed for alle at oprette og udarbejde juridiske dokumenter, uden at advokaten skulle koste mange penge. Selvom Karva.dk har den mening, så kommer de ikke til at gå ned på kvaliteten, det er på grund af, at alle juridiske dokumenter, det kunne være en fremtidsfuldmagt, skal være lavet til den individuelle person, så er det også kvaliteten der skal være i høj grad. Vi anbefaler derfor at du kontakter en rigtig advokat, f.eks. North Advokater. 

 

Er du selvstændig og har du brug for advokathjælp til ansættelser i fremtiden?

Hvis du har brug for juridisk hjælp til ansættelsesret, kan du kontakte Bruun-Kiilerich advokater, som har advokater, der kan håndtere alt inden for ansættelsesretlige love. De har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med alt lige fra advokat ansættelsesret, ansættelseskontrakter, opsigelser, direktørkontrakter, arbejdsret, ferieloven og meget andet. Du kan læse mere om dem og finde kontaktoplysninger på deres hjemmeside: https://bk-legal.dk/ansaettelsesret/