Vælg en side

Når man skal en tur til udlandet er der ofte mange ting man skal have styr på og nå at ordne inden man tager afsted.

Har man hus og have, giver det mening at sørge for, at alt det spiller inden man tager afsted. Det vil sige, at man bør huske at slå græs, klippe hæk mv. specielt hvis man skal være afsted i et par uger. Glemmer man det, kan man stå med meget langt græs når man kommer hjem, eller en hæk der er helt ude af facon.

Så inden du tager afsted, ville det nok være en god ide at få gjort noget ved haven. Måske er det endda tid til, at du skal have en ny hæk. Med liguster planter kan du nemt finde en ny hæk.

Hav udstyret i orden

Er udlandsturen af den mere atypiske af slagsen, som f.eks. en jagttur til Sverige, så er det også vigtigt, at man har orden i sagerne. Der er masser af udstyr man skal sørge for er i orden inden man tager afsted.

Måske har du endda brug for at opdatere noget af dit udstyr. Står du og mangler et nyt luftgevær, så kan et helt nyt Max Ranger luftgevær være ideelt. Du skal bare sørge for at overholde reglerne i forhold til kaliber eller have gyldigt jagttegn og våbentilladelse, hvis luftgeværet er over 4,5 mm.

Vigtigt er det i hvert fald, at du har styr på dit udstyr, inden du tager afsted. Det nytter ikke noget at stå i udlandet og så finde ud af at man mangler noget udstyr, eller at dele af ens udstyr er i stykker.

Så er det ofte for sent.

Så få styr på tingene inden du skal til udlandet. Det er en god ide