Vælg en side

Julen er en tid med familie, venner og selvfølgelig film. Der findes så mange gode julefilm, at det kan være svært at beslutte sig for, hvilke der skal ses. Her er et par af vores favoritter til at få dig i julestemning.

Uanset om du er på udkig efter en hjertevarm fortælling eller en morsom komedie, så er der noget for enhver smag på denne liste. Så sæt dig til rette med et krus varm chokolade, tænd lysene i adventskransen og nyd det!

Alene hjemme

Hvis du føler dig lidt ensom i julen, hvorfor så ikke hygge dig med en god film? Vi anbefaler Home Alone, den klassiske fortælling om en otteårig dreng, der skal beskytte sit hjem mod indbrudstyve. Det er den perfekte film at se, hvis du er på udkig efter lidt julestemning.

Polarekspressen

Hvis du er på udkig efter en lidt anderledes julefilm, så prøv Polarekspressen? Denne film fortæller historien om en gruppe børn, der stiger om bord på et tog på vej til Nordpolen. Undervejs møder de nogle magiske væsner og har nogle uforglemmelige eventyr. Det er en charmerende film, der helt sikkert vil få dig i julestemning.

Elf

Leder du efter en julefilm, der vil få dig til at grine højt? Så er Elf det perfekte valg. Will Ferrell spiller Will Ferrell som en mand, der er blevet opdraget på Nordpolen af nisser. Da han finder ud af, at han faktisk er et menneske, begiver han sig ud på en rejse til New York City for at finde sin rigtige far.

The Nightmare Before Christmas

Hvis du vil have noget lidt mere uhyggeligt, kan du se The Nightmare Before Christmas. Denne Tim Burton-klassiker følger historien om Jack Skellington, græskarkongen i Halloween-byen. Da han bliver træt af Halloween, beslutter han sig for at overtage julen. Men da han snart opdager, at han måske ikke er egnet til jobbet, og det fører til alle mulige slags pjat. Det er en sjov og festlig film, der er perfekt til juletiden.