Vælg en side

Lars havde altid drømt om at tage på jagt med sin far. Han havde hørt mange historier om deres jagtture og de spændende oplevelser, de havde haft sammen. Nu var Lars blevet gammel nok til at tage jagttegn, og hans far havde lovet at tage ham med på hans første jagt. 

Lars valgte at han skulle tage et jagttegnkursus. Han valgte at tage det, det samme sted som hans far. Nemlig Jagttegnkurser.dk. For der er der nemlig mulighed for at kunne tage kurser når det passer en bedst. Om det er weekend, aften eller dagen. 

Eksamensdagen kom, og Lars var klar. Han besvarede alle spørgsmålene med selvtillid og var overbevist om, at han havde bestået. Da eksaminatorerne annoncerede resultaterne, var Lars blandt de første til at modtage sit jagttegn. 

Lars var ellevild og kunne ikke vente med at fortælle sin far om sin succes. De planlagde straks en jagt på hans onkels gård, og Lars brugte resten af dagen på at pakke sit udstyr og læse om jagt i de områder, de skulle besøge. 

På jagtdagen var Lars spændt, men også en smule nervøs. Han havde aldrig været på jagt før, og han ønskede ikke at skuffe sin far. Efter et par timer i skoven så de et rådyr, og Lars trak sit gevær og sigtede mod dyret. Han trak vejret dybt og trykkede på aftrækkeren. 

Det var en velplaceret skud, og dyret faldt ned. Lars og hans far jublede og gav hinanden high-fives. Lars var fyldt med glæde og lettelse over, at han havde klaret sin første jagt. 

Da de kom hjem, viste Lars stolt sit bytte frem til sin mor og søster. Han kunne ikke vente med at tage på sin næste jagt, og han var taknemmelig for at have en far, der ville dele sin passion med ham.