Vælg en side

Mads Andreas Olesen er en af de få udvalgte på den prestigefyldte liste, Forbes 30 Under 30. Han er tidligere blevet interviewet på Forbes.com på baggrund af hans resultater med klimavenlig energi i Danmark.

Mads har rejst rundt i verden og mødt andre iværksættere på Forbes-listen, som han føler har påvirket ham til at tænke større over og mere ambitiøst.

Dette indlæg vil dække hvordan Mads opnåede succes som iværksætter, og hvordan han fandt sin vej til Forbes samt hvad det betyder for ham selv og andre.

Lad os til at begynde med zoome ind på Mads Andreas Olesens historie og hans meritter:

Mads Andreas Olesen er en ung iværksætter, der gennem årene har startet flere forskellige virksomheder. Mads har en innovativ hjerne med evne til at tænke i nye og anderledes baner. Han har skabt stærke virksomheder med både lokal og international rækkevidde, og det er også på dén baggrund, at Mads blev valgt til Forbes 30 under 30 -listen.

Som 23-årig var Mads den yngste direktør nogensinde i den danske energi- og forsyningssektor. Mads og hans forretningspartnere kom ind på et marked med hård konkurrence og snævre marginer. På trods af konkurrencen byggede Mads og hans partnere et app-baseret energiselskab og løste derigennem et stort behov hos forbrugerne.

Mads virksomhed voksede til 150 medarbejdere, kontorer i flere lande og en årlig omsætning på mere end 200 millioner kroner.

Det var netop på dét tidspunkt, at flere potentielle købere bankede på døren.

I 2017 solgte Mads virksomheden for mere end 100 millioner kroner i en alder af 25 år.

I årenes løb er han blevet anerkendt for sine resultater som Årets unge håb, Berlingske Talent 100, Børsen Gazelle, Succesvirksomhed 2019 og anerkendelsen over dem alle; Forbes 30 Under 30.

Med dette forbløffende udvalg af udmærkelser, viser det, at Mads iværksætterudsigt ikke kun har boostet hans egen udvikling, men utvivlsomt også yngre danske iværksætteres tillid til selv at tage større chancer.

Forbes udnævnte Mads til en af ​​deres 30 Under 30 “listmakers”, hvilket sætter Mads i selskab med nogle af de største iværksættere internationalt.

 

Hvad handler Forbes 30 Under 30 -listen om?
For ti år siden satte Forbes sig for at oprette den første Forbes 30 Under 30 -liste for at fejre unge iværksættere, der bygger ekstraordinære virksomheder og bringer varige ændringer i verden. Med 30 Under 30-listen, har Forbes kort sagt skabt den komplette liste over unge mennesker, der ændrer verden.

»Forbes udvælger nogle fantastiske iværksættere år efter år, der tager fat på store sociale problemer med innovative tilgange«, siger Mads Andreas Olesen og fortsætter »Det er en ære at være blandt så utroligt dygtige iværksættere«.

 

Mads er en af ​​få danske iværksættere på Forbes List
Mads Andreas Olesen tæller iblandt et meget lille udvalg af danske iværksættere, der nogensinde er blevet valgt til Forbes 30 Under 30. På daværende tidspunkt var Mads aktiv i energisektoren, men nu er Mads Andreas Olesen i færd med et nyt eventyr, hvor han med sit startup, MXNEY.io, udfordrer og forandrer finanssektoren til fordel for online iværksættere.

Da Forbes udnævnte mig til ​​Forbes 30 Under 30, vidste jeg, at det var en stor ære. Men det, de ikke kunne vide, var hvilken indvirkning, det ville have på mine ambitioner, og hvad jeg ville opnå næste gang. Forbes gav mig adgang til fantastiske iværksættere rundt om i verden, hvilket tændte mine ambitioner om at gøre endnu mere og tænke endnu større.

 

MXNEY.io er Mads’ næste satsning
Mads har skabt flere succesrige virksomheder i det sidste årti. Hans seneste virksomhed, MXNEY.io, fanger opmærksomhed for sine innovative ideer, der fuldstændig revolutionerer finanssektoren på global skala. Mads, der har haft stor succes med tidligere virksomheder, håber at bevise sig selv igen med denne nye indsats!

»Dette har helt klart styrket mit drive til at blive ved med at udfordre erhvervslivet med innovative forretningsmodeller, og nu senest en forretningsmodel der ændrer finanssektoren på global skala. Forhåbentlig kan jeg få lov at “gøre det” igen«