Vælg en side

Min rejse begyndte med en enkel ansøgning til Dedikation. Deres erfarne konsulent, Maria, tog straks fat i mine kompetencer og passioner. Gennem en række interviews og tests, der ikke blot fokuserede på mine faglige færdigheder, men også på min personlighed og kulturelle pasform, blev jeg matchet med Quantum Dynamics. 

Maria fra Dedikation var min guide og støtte gennem hele rekrutteringsprocessen. Hun gav indsigt i virksomhedens kultur og værdier, hvilket hjalp mig med at forberede mig til interviews og evalueringer. Hendes dedikation til at sikre, at jeg ikke bare passede til stillingen, men også til virksomheden som helhed, gjorde hele forskellen. 

Efter flere faser af interviews og prøver blev jeg til sidst tilbudt positionen som sælger hos Quantum Dynamics. Dedikation gjorde mere end blot at facilitere et møde mellem mig og virksomheden; de skabte et fundament for en langvarig og meningsfuld karriere. 

Jeg er dybt taknemmelig for Dedikations engagement og evne til at forstå både mine faglige og personlige behov. Min rejse fra Dedikations rekrutteringsforløb til at blive en del af Quantum Dynamics har været en oplevelse, jeg vil bære med mig gennem hele min karriere.  

At have sit drømmejob kan skabe en positiv indflydelse på både personlig og professionel udvikling og skabe en følelse af retning og formål i arbejdslivet. Det kan også styrke motivationen og engagementet i arbejdet, da man glæder sig til at bidrage og trives i den ønskede rolle. Alt det jeg ønskede mig blev endelig til en virkelighed og det kan jeg kun takke Dedikation for, de gjorde det muligt. Nu kan jeg se en lys fremtid foran mig, hvor jeg kan leve det liv jeg har ønsket mig siden jeg var helt ung og dum. Det er dejligt endelig at finde noget ro i den ellers så travle verden. Livet er fantastisk når man møder mennesker som Dedikation igennem det.