Vælg en side

Kviklån er den mest benyttede online låntype i Danmark, da de fleste danskere har brug for at låne et beskedent beløb. Kviklån er kendetegnet ved at man kan låne op til et par tusind kr. og beløbet skal som regel være tilbagebetalt 30 dage senere. Det er mere overskueligt for folk at betale pengene tilbage, hvis det er et overkommeligt beløb. Tjek det store marked ud, så du kan få sendt låneansøgningen af sted allerede i dag.

Hvilket kviklån skal det være

Der findes mange forskellige slags kviklånsudbydere på markedet, som tilbyder forskellige lånebetingelser. Det er en god ide, at du har en ide om hvad dit behov er. På denne måde er det lettere at sortere i de mange udbydere. Samtidig skal du have styr på din økonomiske situation, da du skal kunne vurdere om lånebetingelserne kan overholdes. På internettet kan du bl.a. tjekke låneudbydere så som Kronelån, Turbolån. Leasy Minilån, Bonuslån og mange flere. Du kan hurtigt danne dig et overblik over hvad der er fordelen ved de enkelte udbydere. Kronelån er f.eks. kendt for at have en lynhurtig udbetaling, imens Turbolån udbetaler penge alle ugens 7 dage. Selvom en låneudbyder matcher med en danskers behov, så er det ikke sikkert, at det er den rette udbyder for dig. Brug tid på at undersøge forskellige udbydere, så du sikrer dig, at få det bedste kviklån i forhold til din økonomiske situation.

Sådan gør du

Det er meget nemt at ansøge om et kviklån, da du bare skal finde låneudbyderen og udfylde låneansøgningen. De fleste låneudbydere er hurtige til at svare, så man har som regel svar samme dag. Pengene bliver også hurtigt udleveret, så de kan bruges til det som du har behov for. Kravene til at blive godkendt som låner er bl.a. at du skal være fyldt mindst 18 år, have adgang til NEM-ID, dansk bankkonto og dansk statsborgerskab. Man kan sagtens blive godkendt som låner, selvom man har gæld. Det eneste låneudbyderne ikke accepterer er hvis du er registreret i RKI. I dette tilfælde kan de ikke stille sikkerhed for lånet, hvilket er grunden til, at de afviser RKI registrerede personer.

Derfor optager folk lån

Årsagerne til at danskere optager kviklån er meget individuelle. Nogen har brug for penge sidst på måneden til mad, imens andre vil bruge pengene til at betale andre regninger med. Der er typisk noget galt med ens forbrug, hvis man er nødsaget til at optage et kviklån. Ifølge statistikker er der nogen danskere, som optager et lån fordi de skal bruge pengene på noget vigtigt nu og her. Hvis man har luft i økonomien til at kunne betale pengene tilbage, så er der ikke noget galt i at låne penge. Det er en god løsning, men kan være en for stor fristelse for danskere, der ikke har mulighed for at kunne overholde lånebetingelserne.

Få hjælp af dine nærmeste

Hvis du er i tvivl om du har råd til at optage et kviklån, så anbefales det, at du får en af dine nærmeste til at kigge din økonomi igennem. Nogle gange hjælper det at få nogle helt andre øjne på sagen.