Vælg en side

Digitaliseringen er alle vegne, og hvis du arbejder som enten revisor eller bogholder, rammer den også snart din branche. Der er nemlig en ny bogføringslov på vej, der kræver at alle bilag bliver digitaliseret. Hvis du derfor ikke allerede har implementeret digitale redskaber i din arbejdsgang, er det helt klart på tide.

Der findes nemlig mange digitale systemer og værktøjer til dig, der arbejder som bogholder eller revisor. Det betyder derfor også, at der er mange muligheder, hvorpå du kan lette din arbejdsgang og øge din bundlinje. Hvis du gerne vil vide mere om alle dine muligheder kan du tage med til digitaliserings konference.

 

Derfor skal du tage til digitaliserings konference

Der er rigeligt med grunde til at tage til digitaliserings konference. Blandt andet er det din mulighed for at lære om følgende:

  • Den nyeste viden om digitalisering
  • De mest effektive programmer til dit erhvervsområde
  • Digitaliseringen af dine kunder
  • At holde dig opdateret på branchens teknologiske udvikling
  • Hvordan du implementerer den nye bogføringslovgivning om digitalisering af bilag

Når du tilmelder dig digitaliserings konferencen, som også bliver kaldt for digidagen, opnår du viden om alt dette. Bestil billet her – det vil du helt klart ikke fortryde.

 

Bliv klædt på til digitalisering af eksperter

Det er ikke hvem som helst, der møder dig til digitaliserings konferencen. Tværtimod vil du blive mødt af nogle af landets førende eksperter inden for digitalisering. Eksperterne vil både holde oplæg, hvor du kan blive inspireret til at angribe din arbejdsgang på en anden, og mere digitaliseret, måde.

Derudover vil der også blive præsenteret en række systemer, der kan digitalisere din arbejdsgang. Derved bliver dit job både lettere, og du får nemmere ved at hæve din bundlinje.

Endelig vil der også blive delt en masse praktiske erfaringer, så du bliver bedre rustet til at vælge netop de digitale løsninger, der passer bedst til dig.

 

Rig mulighed for at bygge netværk

Da digitaliserings konferencen er målrettet bogholdere og revisorer, er det naturligvis også en oplagt mulighed for at netværke. Til konferencen kommer der både revisorer og bogholdere fra mange forskellige industrier.

Derfor kan du også høre mere om, hvordan digitaliseringsprocessen bliver tilgået fra andre i branchen som fx Retio.dk. Det kan helt klart hjælpe med at motivere dig til, hvordan du selv skal gribe det an.