Vælg en side

Endnu et år er gået, der står nu 2021 i kalenderen, og som altid er nytåret en god anledning til at komme i gang med at træne.

I år kan man dog sige, at det er endnu mere vigtigt end normalt, fordi strandsæsonen for manges vedkommende blev aflyst i 2020.

Nu nærmer der sig imidlertid et lys for enden af tunnelen i disse tider, og håbet er lysegrønt i forhold til, om man kan rejse til lækre sandstrande i det nye år og få lidt sol på sin slanke krop. 

Slik sol uden bekymringer

Mange har nok hørt, at det er den indre skønhed, der tæller, og at det er mindre vigtigt, hvordan man ser ud.

Sådan er det måske også i den ideelle verden, men i realiteten er det rigtig vigtigt, at man er tilfreds med sin krop og ikke skammer sig over, hvordan man ser ud.

Derfor er det en rigtig god idé at begynde at træne i det nye år, før strandsæsonen står for døren, og man kan rejse til udlandet og nyde livet.

På den måde kan man slikke sol uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt andre kigger skævt til ens krop.
Kort sagt kan man altså spare sig selv for en masse unødige bekymringer ved at træne før ferien.

Udstyret skal være i orden

Når man skal træne sig til en slankere, pænere krop før strandsæsonen begynder, er det vigtigt at have udstyret i orden.

Coronaen har medført, at mange fitnesscentre har måttet lukke, og derfor bør man ikke basere sin træning på at tage i center.

I stedet er den en god ide at få udstyret hjem til sig selv, så man kan træne uhæmmet.

En god crosstrainer som Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er en virkelig god ting at skaffe. Det kan være det der lige gør, at man får sat skub i træningen. En anden god romaskine er Hammer Cobra XTR Plus.

Så se at få udstyret på plads – så bliver 2021 helt sikkert et fremragende år.