Vælg en side

En herregarderobe kan bestå af mange forskellige ting. Ikke mindst vil dette afhænge meget af hvad du laver i hverdagen, dit arbejde og din overordnede tøjsmag. I denne artikel får du 3 bud på 3 accessories, som du kan overveje til at supplere din garderobe. Nogle mænd tænker fejlagtigt, at f.eks. smykker er forbeholdt kvinder – dette er naturligvis ikke tilfældet. Dyk mere ned i de 3 accessories nedenfor. 

Et ur til hverdagen 

Det mest udbredte og markante, som du bør have som mand, er et armbåndsur. Men at finde det rette armbåndsur for dig kan være nemmere sagt end gjort. Først er der priserne – de kan selvsagt variere rigtig meget, når vi snakker om ure. Men, bare fordi du ikke er stenrig, kan du sagtens have et flot ur, som alle lægger mærke til. Et godt bud på dette er Longines. Longines er et gammelt mærke, som laver ure af meget høj kvalitet. Derudover er longines ure priser realistiske for de fleste, hvis de altså sparer op. Med longines ure priser får du et flot ur, som du kan bruge både i hverdagen og til fine arrangementer. På samme tid kan et longines ur holde hele livet, hvis du passer godt på det.  

Slips – for work and play 

Hvis du arbejder på kontor, er du måske allerede bekendt med et slips. Men, et slips kan naturligvis bruges i mange sammenhænge – ikke mindst når du også skal til de finere arrangementer. Det gode ved et slips er, at du kan lege med farverne, mønstrene og tekstilen. Du kan dermed have et helt casual outfit på, men prange det op med et flot slips. 

Smykker til herregarderoben 

Den bedste måde at begynde i smykkeverdenen, som mand, er et flot armbånd eller en halskæde. I tiden er fingerringe dog også meget inde. Eksperimentér derfor med det, og find det, som passer bedst til dig.