Vælg en side

Is er et must i sommerens varme, men det kan være svært at finde en is, der passer til ens allergi. Heldigvis findes der nu mange forskellige slags is, så du kan holde kølig uden at skulle bekymre dig om dine allergier. Vi har samlet tre af de bedste og mest allergivenlige ismuligheder her!

 

Glutenfri is

Glutenfri is er en god mulighed for personer med glutenallergi eller -overfølsomhed. Med den stigende udbredelse af glutenfri diæter er producenterne begyndt at producere is uden hvede eller rug, hvilket gør det til et sikkert valg for dem, der skal undgå disse ingredienser. Mulighederne er uendelige; fra klassiske vanilje- og chokoladesmagsvarianter til mere spændende varianter som peanutbutter swirl og saltet karamel, så du kan helt sikkert finde noget, der behager dine smagsløg!

 

Laktosefri is

For dem, der ikke kan tåle laktose, findes der også laktosefri is. Mange mærker tilbyder 100% mælkefri alternativer som f.eks. varianter baseret på kokosmælk eller mandelmælk. Uanset om du foretrækker frugtagtig sorbet eller cremet cremet cremecreme, kan du finde en laktosefri version, som du kan nyde

 

Vegansk is

Endelig behøver veganere heller ikke at gå glip af noget! Det veganske ismarked er vokset eksponentielt i de seneste år, og mange producenter tilbyder nu plantebaserede alternativer. Fra cremede kokosmælksvarianter til cashew- og havremælk er der noget for enhver smag. Du kan endda toppe din veganske is med vegansk chokoladesauce eller drys for at gøre den ekstra godbid!

 

Som du kan se, er der nu masser af allergivenlige ismuligheder, så alle kan få en kugle (eller to!) i næste sommers varme. Med disse tre lækre alternativer har det aldrig været nemmere at holde sig kølig og samtidig undgå allergier. Der er altså ingen grund til at springe isen over med vennerne og familien længere. Der er kommet alternativer til de forskellige allergier, sådan alle kan være med. Så grib en ske og giv den gas!