Vælg en side

Er din gamle støvsuger blevet slidt op? Hvis støvsugeren ikke rigtigt har så meget kraft tilbage og har svært ved at suge støv op, kan det godt være den trænger til at blive skiftet. Når man skal vælge ny støvsuger, kan det være en god idé at sætte sig ind, hvilke der findes på markedet og, hvad de kan. Læs med her.

Behovet for at støvsuge i hjemmet kan være meget forskelligt. Hvis man har hund eller kat og der er mange som bor i husstanden, er der naturligvis et større behov for at støvsuge oftere. Hvis man blot er en eller to personer, som bor sammen, er det måske ikke så nødvendigt med en stor støvsuger, som det måske er i den større børnefamilie.

Når man skal til at vælge ny støvsuger, er det en god idé at tænke over, hvilket behov der er i hjemmet. Er det gulvtæppe i det meste af boligen f.eks. Nogle mennesker er også meget plaget af støv og ekstra følsomme overfor lyd. Derfor kan det måske være en god idé at læse op på, hvordan støjniveauet er på den næste støvsuger, sådan at det også er til at holde ud at høre på, når man skal til at gøre rent.

Find en bedst i test støvsuger

En rigtig god måde at få indblik i, hvordan de forskellige støvsuger klarer sig, inden at du tager beslutningen om at købe, er at læse bedst i test og anmeldelser blandt andet. Du kan læse om meget mere om dette på linket her –  støvsuger test. Også her kan du læse mere om, hvad der bliver lagt vægt på, når støvsugerne bliver sammenlignet og testet. Her er der blandt andet også fokus på, hvor lang ledningen er, hvilket kan være meget relevant, hvis at man kun har få i hjemmet.

Det kan være en fordel at anskaffe en bosch støvsuger, som du også kan læse meget mere om på linket. Støvsugeren som har vundet nummer et i testen er nemlig en støvsuger fra Bosch. Støvsugeren har fået høj score i både test, hvor der har været rengøring af tæpper, rengøring af gulve, men også hvilken energiklasse den har, samt mange andre faktorer. Støvsugeren har fået en samlet score på 90/100.

Vigtigheden i at gøre rent, kan være meget afgørende hvis man f.eks. er allergiker, men også for andre mennesker. Det er nemlig sundt at luften holdes ren, både for kroppen fysisk, men renlighed og orden kan også have en gavnlig effekt for ens mentale tilstand. Når hjemmet holdes rent og pænt, kan det for nogle hjælpe dem med at få mere ro på, og give mere overskud til andre gøremål. En frisk start om man vil.

For at holde hjemmet rent, er det vigtigt at der bliver støvsuget regelmæssigt, men også at der kommer frisk luft ind i hjemmet, sådan at luften kan cirkulere. For allergikere som ikke kan tåle støv særligt godt, kan behovet for rengøring og støvsugning være oftere.