Vælg en side

Synes du også, du har mindre tålmodighed, når det gælder internet? Sådan er der nok mange, der har det. Det er fordi, vi er blevet så vant til, at det hele skal gå så hurtigt online. Det skal helst bare fungere, ellers bliver vi irriterede på det.

Når vi skal høre musik

Måske du har prøvet det før. Du er ude at gå tur og har musik i ørene, men idet du skifter til næste sang, bliver der stilhed. En irriterende stilhed, du gerne ville have udbyttet med høj musik. Så kan du pludselig høre trafikken omkring dig, du kan høre folk snakke, og du kan høre mågerne skrige.

Det bør ikke være sådan, at du ikke kan gå en tur, uden din musik bliver afbrudt af dårligt internet. Det kan være, du simpelthen trænger til at få noget bedre internet. Det nyeste på markedet lige nu er 5g, som, som navnet antyder, er niveauet over 4g.

Se 5g dækningskort og undersøg, om det er noget for dig, der hader ikke altid at kunne høre sin musik.

Når vi skal finde vej

Har du også før prøvet at skulle bruge GPS’en, men pludselig står du stille og venter, fordi der ikke sker noget? Det er der sikkert flere, der har prøvet og oplevet, hvor irriterende det kan være.

Det kan være ekstra udfordrende, hvis det også lige passer med, at man skal nå noget til et bestemt tidspunkt. Man bruger jo oftest GPS’en, når man skal steder hen, man ikke kender, og derfor er der nok også ofte et tidspunkt, man forsøger at ramme (hvis man f.eks. skal til middag hos en kollega, hvis hus du aldrig har været i).

Hvis din telefon ofte går i stå, når du skal bruge din GPS, så begynd at undersøge markedet efter bedre dækningsmuligheder. Det behøves ikke at være dyrt, find billig mobilbredbånd online og skift til en bedre udbyder.

Når du keder dig

Hvem bruger ikke sin telefon til underholdning, når man sidder i venteværelset hos lægen eller ved tandlægen? Du er sandsynligvis en af dem, og så er du samtidig sandsynligvis en af dem, der hader, når internettet er sløvt.

Det kan være, at du gerne lige vil tjekke instagram, men telefonen gider ikke loade et nyt feed. Det kan også være, du gerne lige vil svare din mor over snapchat, men mobilen tillader det simpelthen ikke. Så du må kede dig.

Livet er for kort til dårligt internet

Internettet er en stor og vigtig del af vores liv. Det kommer aldrig til at forsvinde igen, og du kommer nok sandsynligvis til at bruge det mere og mere. Det er derfor ikke her, du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Alle fortjener godt internet, og alle har råd til godt internet – for det behøves ikke at være dyrt. Du kan finde mange gode priser på billigt og godt internet online, og hvis du vil være helt ”up to date”, så skal du naturligvis have det nyeste 5g internet – så kan du godt regne med god kvalitet!