Vælg en side

Hvis man har planer om at tage virksomheden med på tur, er det vigtigt at man får checket faciliteterne. Så ender man ikke med et hotel der ikke kan rumme virksomhedens arrangementer.

 

1. Konferencecenter. 

Det er vigtigt at sørge for at hotellet har et konferencecenter, hvor der er plads til det antal af mennesker man forventer. Det er især vigtigt ved store landsmøde eller regionale sammenkomster, da man ofte kan regne med mange medarbejdere. Desuden kan det her være en idé, at få checket op på om der er en scene eller et podie og om der er det ønskede antal mikrofoner.

 

2. Wi-fi. 

Før du booker hotellet er det essentielt at få undersøgt internettet. Her er det ikke nok bare, at undersøge om der hotellet udbyder gratis Wi-Fi, men også om det er hurtigt nok til at alle gæster ville kunne benytte sig af det. Man skal forvente at de fleste, hvis ikke alle, medarbejdere medbringer deres arbejdscomputere. Et hotel uden et godt wi-fi besværliggøre arbejdsprocessen. Så det er vigtigt at få kontaktet hotellet, for at høre om deres wi-fi kan håndtere mængden.

 

3. Catering.

Til sidst kunne det være en fremragende idé at få undersøgt muligheder for catering i området. Hvis man skal have hele virksomheden med på tur, skal man medtænke mad og drikkevarer. Når virksomheder arrangerer landsmøder, er der ofte én overnatning eller to inkluderet. Hertil må man forvente en større middag, hvilken skal planlægges nøje. Derfor bør man undersøge om hotellet har catering aftaler eller selv har mulighed for at stå for mad og drikke til store arrangementer. Hvis hotellet hverken har en catering aftale eller kan stå for maden, er det en god idé at få undersøgt catering selskaber i hotellets omkringliggende område.