Vælg en side

Er man til det stilrene med rene linjer uden for meget ”krims-krams” er det helt okay. Men det kan hurtigt blive meget fladt og upersonligt. Skab i stedet et indbydende og varmt hjem, hvor man virkelig føler sig hjemme. Skab historie med dine ting og hvis hvem du er. Læs med nu i denne artikel hvor vi kommer ind på en række gode råd til, hvordan du bedst muligt kan indrette dit hjem således at det ikke bliver kedeligt.

Brugt

At dit hjem ser brugt ud, eller i hvert fald ikke er helt nyt er et godt sted at starte. Slidte gulve, men stadig brugbare, gardiner fra genbrugen eller et skrivebordssæt fra din gamle farfar og farmor. Det giver noget ekstra liv til de ellers nymalede hvide vægge. En måde hvor sjæl lige pludselig ikke er langt at se. Skab noget kontrast hurtigt og nemt – desuden også ofte billigt.

Leg med møblerne

Det ses rigtig tit, at møblerne stilles på den mest ”optimale” måde, nemlig langs med vægge og lige op af andre ting. Men prøv at udfordre dig selv, skab noget liv ved at stille f.eks. et spisebord lidt skævt, eller sofaen ude i rummet. Det giver noget helt andet til stemningen, og skaber lige pludselig et rum man ikke havde set før. Super spændende og ikke kedeligt.

kunst

Få dit favorit billede op på væggen, eller dit unika kunst som du har fundet på det lokale loppemarked eller i et galleri i Jylland. Kunst har alle dage været en ting som personliggør ens hjem. For man har jo forskellig smag fra menneske til menneske. Desuden vil det kunne bryde de rene linjer, og fylde vindueskarmen op så man har noget at bryde lyset med. Et værktøj der altid virker. Prøv de ovenstående råd af, og se om du kan skabe dit helt eget hjem med varme og sjæl.