Vælg en side

Har du en drøm om at blive iværksætter, og vil du gerne starte din egen forretning op, er det jo bare med at kaste dig ud i det. Men vi har dog først lige et par gode tips til dig, som du kan tage med på vejen, så du kan øge dine chancer for at få succes som selvstændig. Der er jo desværre rigtig mange firmaer, der ender med at lukke igen, og det er jo en skam, da vi i Danmark har brug for selvstændige til at tjene penge og betale skat samt at ansætte alle de danskere, der ikke er selvstændige.

Test din gode idé af inden du åbner dit firma

For det første kan det være en god idé at teste din idé af, inden du går i gang med at få et CVR nummer, låne penge eller hvad du nu ellers kan gøre for at gøre din virksomhed klar. Der er alt for mange, der ender med at satse alt for mange penge, inden de overhovedet har fundet ud af, om der er hold i deres idé, og om der er et marked for deres produkt eller service.

Få styr på regnskabet fra starten

Dernæst kan det være godt at få styr på regnskabet fra starten af, hvilket du med fordel kan få ved at gøre brug af et regnskabsprogram. Der er i Danmark en lang række forskellige programmer, du kan anvende til lige netop dette formål, og det er nemt at komme i gang med at bruge dem alle. Det kan være en fordel at vælge et program, hvor der er en god kundesupport, så du har hjælp lige ved hånden, hvis der er noget, du ikke lige kan finde ud af i dit regnskab.

Læs mere om montering af lamelgardiner her.

Du kan godt starte dit firma op ved siden af dit arbejde

Der er mange, der er usikre på at starte eget firma, fordi de frygter, at de ikke kan tjene penge til at leve. Derfor kan det være en god idé at starte dit firma op ved siden af dit nuværende arbejde, så du stadig har din faste løn, og dermed stille og roligt kan finde ud af, om du kan leve af din nye idé. Det er en god måde at sikre dig, at du har til din husleje, samtidig med at du kan prøve din idé af.