Vælg en side

Ligesom instant messengers og sociale netværk er datingsider og applikationer blevet en del af vores liv for længe siden. Ikke desto mindre er mange mennesker forsigtige med dette datingformat på trods af det faktum, at vi gør næsten alt online – vi bestiller mad og tøj, gennemfører interviews og arbejder. Vi deler nogle fascinerende oplysninger med dig for at vise dig, at det ikke er så slemt at møde mennesker gennem datingtjenester, som det kan synes.

Datingsider giver flere muligheder for dating

Dating hjemmesider er nyttige, fordi de øjeblikkeligt viser profilerne for mennesker, der aktivt søger at mødes. Det er unødvendigt at tage højde for, om en person er fri eller ej. Det er forberedt til åben kommunikation, hvis det er i databasen.

Derudover forsøger nogle applikationer selv at bestemme, hvilke brugere af det ønskede køn der er bedst egnet til dig, fordi det simpelthen ikke er fysisk muligt at se dem alle på én gang. For eksempel bruger Dating.dk matchningsteorien og vælger potentielle partnere baseret på brugerindsendte personlige oplysninger under registreringen.

Piger med flere profilbilleder er mere tilbøjelige til at få beskeder

Den måde, næsten alle datingtjenester fungerer på, er den samme: Når du har set en brugers foto, kan du vælge, om du vil begynde at kommunikere eller ej. Piger, der har mere end to profilbilleder, modtager typisk 5 flere likes og 7 flere beskeder om dagen. Det giver mening i betragtning af at udseende er det første, vi overvejer, når vi bliver forelsket.

Ifølge Senior.dk er piger, hvis ansigter er tydeligt synlige på deres fotos, mere succesrige. Hvis det er skjult af en hat eller et par solbriller, kan dette være et tegn på, at nogen har selvværdsproblemer eller ikke tager online dating alvorligt. Meget færre mennesker svarer på denne slags spørgeskemaer.

Dating på datingsider er meget sikrere end personligt

Vi er overbeviste om, at det er meget sikrere at bruge en datingtjeneste til at finde kærlighed end at møde en ny personligt. Her har du mulighed for at stille nogen spørgsmål, du er nysgerrig efter, oprette forbindelse til ham på andre sociale netværk og i teorien lære ham bedre at kende, før du nogensinde møder ham personligt.

En særlig kontrol af profiler for ægthed: Alle nye brugere studeres af live moderatorer, og du kan straks blive forbudt for falske oplysninger. Som følge heraf fjernes falske eller mistænkelige profiler.

Ægteskaber mellem mennesker, der mødtes online, er mindre tilbøjelige til at bryde op

Sammenlignet med par, der mødtes personligt, er de, der mødtes online, mere tilbøjelige til at have lykkelige ægteskaber. Dette skyldes, at datingtjenester sletter alle grænser, hvad enten de er racemæssige eller sociale, og giver mulighed for at møde og kommunikere med nye mennesker uden at være bundet til miljøet, arbejdsmiljøet og den sædvanlige måde at tilbringe tid på.

Aktiviteten på datingsider falder ikke med alderen

Brugernes aktivitet på datingwebsteder falder ikke, når de bliver ældre. Det blev opdaget under undersøgelsen, at folk over 55 år er lige så aktive som personer under 25 år. Brugen af andre datingsider er den eneste forskel.