Vælg en side

Det er tid til at feste! Du har planlagt dit arrangement, inviteret gæsterne, og nu spekulerer du på, hvad du skal gøre med underholdningen. At hyre en stripper eller en eventpige/-mand er altid en god idé til enhver form for fest, fordi det sikrer, at dine gæster går tilfredse derfra. I disse dage er der mange muligheder, når det kommer til live entertainere, så vi har samlet dette blogindlæg med seks frække måder, du kan hyre nogen til din næste fest på.

Polterabend

Der er mange virksomheder, der tilbyder polterabendpakker. Disse omfatter typisk afhentning med limousine, en form for liveunderholdning og naturligvis masser af sprut. og har allerede drukket. Det er næsten en tradition, at man hyrer en stripper til en polterabend, uanset om det er til kvinden eller manden. Årsagen til det, er at det er sidste chance for at få lov til at røre og gramse på det andet køn, inden man forpligter sig til ét menneske resten af sit liv.

Julefrokost

En anden god idé er at hyre en stripper til din julefrokost . Det vil pifte den sædvanlige, festlige fejring op og sikre, at alle kommer i julestemning med masser af jubel og humør. Desuden kan du få lov til at slippe lidt damp ud efter alle de mange firmafester! Det er også med til at skabe en god stemning blandt kollegaer, så det hele ikke går op i arbejde. Virksomhedsarrangementer

Firmafest

Virksomheder kan også hyre en stripper eller en eventpige/-mand for at gøre deres firmafest sjovere. Der er intet værre end at gå til den årlige sommerfest på kontoret uden alkohol, så hvorfor ikke kombinere de to ting? Ved at hyre en person sikrer du, at alle vil have det sjovt og fejre det med stil i stedet for bare at sidde rundt omkring se akavet ud.

Promotion

Promotionsdagen er en anden begivenhed, som du kan hyre en stripper eller en eventpige/-mand til, og det giver god mening, fordi det er den bedste måde at fejre succes på! Hvis din virksomhed har haft et godt år, hvorfor så ikke belønne dig selv med noget kvalitetstid? Flotte og letpåklædte kvinder eller mænd, er også noget, der skaber fokus, så din virksomhed får endnu mere omtalte.

Fest uden anledning

Der behøver ikke at være en anledning til at hyre en stripper. Skal du holde fest weekenden, så er det også en anledning i sig selv. Lej en stripper online, ved at booke den pige eller mand, som du synes, passer bedst ind i din smag. Der er mange piger at vælge mellem, både blondiner, brunetter, piger med tatoveringer, piger med små og store bryster. Der er også mændlige stripper, som med garanti kan charme sig ind i ethvert kvindeligt bekendskab.

Det eneste, du behøver at gøre, er, at kontakte Charlotte Schou online, vælge den stripper, event pige eller mand, du ønsker til dit næste arrangement. Udfyld nogle personlige informationer med dato, så vil du blive kontaktet, når bookingen er godkendt. Det kræver, at den bookede person er ledig på netop den dag.