Vælg en side

Europa er kendt for sin rige historie, fantastiske arkitektur og lækre mad. Men vidste du, at det også er hjemsted for nogle af de største og bedste musikfestivaler i verden?

Fra rock og pop til EDM og indie, der er en europæisk musikfestival for enhver smag. Her er 5 musikfestivaler i Europa, som du ikke må gå glip af, og som du bør have på din radar.

  1. Primavera Sound (Barcelona, Spanien) – Hvis du er fan af indie- og alternativ musik, er Primavera Sound festivalen for dig. Denne 3-dages begivenhed, der afholdes hvert år i Barcelona, byder på optrædener fra nogle af de største navne på indie-musikscenen. Tidligere hovednavne har inkluderet The Strokes, Beck, Tame Impala og Lorde.
  2. Tomorrowland (Boom, Belgien) – Tomorrowland er en af de største elektroniske dansemusikfestivaler i verden. Denne enorme begivenhed, der afholdes hver sommer i Boom, Belgien, tiltrækker deltagere fra hele verden. Med mere end 400 DJ’s, der optræder på 16 scener i løbet af 2 weekender, er Tomorrowland ikke til at gå glip af for enhver EDM-fan.  
  1. Rock am Ring/Rock im Park (Nürburgring/München, Tyskland) – Disse to rockfestivaler afholdes samtidig på Nürburgring-racerbanen i Nürburg, Tyskland, og Zeppelinfeld-stadionet i München. Rock am Ring og Rock im Park tiltrækker hvert år titusindvis af rockfans fra hele Europa med et program, der både omfatter etablerede og nye bands.                                               
  1. Lollapalooza Berlin (Berlin, Tyskland) – Lollapalooza blev oprindeligt grundlagt i 1991 som en amerikansk alternativ rockfestival, der turnerede rundt i USA, og i 2016 gjorde Lollapalooza sit indtog i Europa med et stop i Treptower Park i Berlin. Siden da er den blevet en af de mest populære musikfestivaler i Tyskland, der tiltrækker fans af alle genrer fra hele landet.

  2. Glastonbury Festival (Pilton, Storbritannien) – Sidst men ikke mindst er Glastonbury Festival, som af mange anses for at være en af de bedste musikfestivaler i verden. Denne 5-dages begivenhed finder sted på en mælkefarm i Pilton, England, og byder på optrædener fra nogle af de største navne i musikverdenen. Med mere end 200 scener og en eklektisk blanding af genrer er der noget for enhver smag på Glastonbury.

Europa er hjemsted for nogle af de bedste musikfestivaler i verden. Uanset om du er fan af rock, pop, EDM eller indie, er der en europæisk festival, der er perfekt for dig. Så hvad venter du på? Begynd at planlægge din rejse i dag!

Læs mere om musik på hifi-hammeren.dk