Vælg en side

1.4539 er en klasse af super austenitisk stål, delvist klassificeret som nikkellegeringer. De leveres i form af lange og flade produkter, bruges hovedsageligt i den kemiske, energi- og petrokemiske industri og viser modstandsdygtighed over for forskellige koncentrationer, ved høje temperaturer af svovlsyre, fosforsyre, salpetersyre og orthophosphorsyre.

Øget slid- og gruvekorrosionsbestandighed

904L og dets substitutter tilhører gruppen af stål, der er modstandsdygtige over for interkrystallinsk korrosion, ved levering og sensibiliseret tilstand, som går hånd i hånd med modstandsdygtighed over for gruber og spændingskorrosion. Derudover er den kendetegnet ved øget slid- og gruvekorrosionsbestandighed og god svejseevne. Overmættelsen udføres ved temperaturer på 1050 – 1150 ℃ og smedning og rullning ved 900 – 1200 ℃. Takket være det høje indhold af nikkel og krom, reducerer stål i vanskelige miljøer betydeligt korrosionsfremskridt, med den høje densitet af krom og molybdæn, der letter passivering af metaloverflader og forbedrer produkternes mekaniske egenskaber. Desuden bidrager den høje koncentration af kobber til stigningen i stålmodstanden mod reduktion af gasser, forbedring af plasticitet og modstandsdygtighed over for syrer.

Autentisk og solid kvalitet

14539 er en af de bedste syrebestandige austenitiske kvaliteter, der er et alternativ til 1,4547 og 1,4529 stål. Sammenlignelig korrosionsbestandighed op til 904L har dupleksstål med en ferritisk-austenitisk struktur på 1.4462/X2CrNiMoN22-5-3/UNS S31803 og S32205, men deres øgede mekaniske egenskaber kan i visse situationer begrænse brugen af materialer, f.eks. lavere plasticitet. I nogle applikationer er austenitstrukturen uerstattelig.

Det kan være svært at finde stål af sublim kvalitet, men din næste sålparnter står klar lige her: https://virgamet.com/x1nicrmocu25205-1-4539-aisi-904l-uns-n08904-stainless-steel.

Stærk kvalitet

Ud over de førnævnte anvendelser og miljøbestandighed, tolererer kvaliteten godt tilstedeværelsen af myresyre, eddikesyre, oxalsyre, citronsyre, mælkesyre, høje koncentrationer af saltopløsninger, nitrater, chlorider, hydrogensulfid, hydrogenchlorid, havvand, acetat og sulfat. Materialet med en given kemisk sammensætning kan arbejde ved forhøjede temperaturer op til ca. 400 ℃. Denne stålkvalitet bruges til fremstilling af systemer og udstyr til afsaltning af vand, udstyr og maskiner i fødevare-, kryogen- og farmaceutisk industri, produktion af skrubber i kulfyrede kraftværker, kondensatorer, udstødningsrensefiltre, varmevekslere til havvandskøling, skibsbygning, offshore og kemiske rørledninger i stålindustrien til papirblegemaskiner i celluloseindustrien.