Vælg en side

Du har sikkert hørt om eller smagt alkoholfri vine og rynket lidt på næsen over konceptet, for kun vine med alkoholprocent kan smage godt, ikke? Nej, alkoholfri vine kan faktisk også smage godt og give dig den samme oplevelse som vin med alkohol uden at gå på kompromis med prisen. Brug den alkoholfri vin til hvad du ellers vil bruge den almindelige vin til, som for eksempel til madlavning, som et glas til forretten eller hovedretten. Ligesom konventionel vin kommer alkoholfri vine i mange forskellige varianter fra mange alsidige regioner, som hver byder på nye og spændende smage for både dem der ikke drikker alkohol og dem der gør!

Smag frem for alt

Som sagt behøver god alkoholfri vin slet ikke at smage kedeligt eller forkert, hvis man blot ved hvor man skal lede henne. Det kan være svært at finde smagfuld alkoholfri vin i dit lokale supermarked, men i så fald kan man med fordel vende sig mod netbutikker, der forhandler vin online. Vinforhandleren Jysk Vine har et stort udvalg af forskellige spændende alkoholfri vine fra både røde og hvide druesorter, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken smag eller pris. God produceret alkoholfri vin kan narre selv den mest inkarnerede vindrikker, som uden tvivl vil nyde den alkoholfri udgave lige så meget som hvilken som helst anden alkoholholdige vin. Måske kan du være med til at vende det dårlige omdømme, alkoholfri vin har haft i mange år?

Gode priser

Mange tror at alkoholfri vin er en slags specialvin, der smager mærkeligt og er meget dyr. Men det er faktisk slet ikke sandt! Gode alkoholfri vine har bevaret så meget af sin oprindelige smag som overhovedet muligt, mens selve alkoholen er taget ud. Du behøver derfor ikke at blive frataget smagsoplevelsen af at drikke god vin og kan være med til sammenkomster, hvor vin er i hovedsædet uden at føle dig ekskluderet fra samtalen og selve oplevelsen i at nyde rigtig god vin. Hvis man køber alkoholfri vin fra de bedste vinforhandlere, har man ikke blot brugt samme beløb, som du ville på en flaske konventionel vin, men du har også haft muligheden for at vælge blandt kun de allerbedste vine udvalgt af eksperter.

Også perfekt til maden

Vin passer perfekt til mange forskellige retter fra hele verden, netop fordi man kan anskaffe sig alt fra fyldige rødvine til rig og smagfuld italiensk mad til tør hvidvin til krydret sydamerikanske retter og sød dessertvin, der runder det hele helt perfekt af. Det samme gælder selvfølgelig også for alkoholfri vine, der passer lige så godt til alskens slags lækre retter. Du kan drikke lige så meget af den alkoholfri vin uden at få de ærgerlige bivirkninger såsom hovedpine og slemme tømmermænd dagen efter, som almindelige vine som regel resulterer i. Eksperter inden for området anbefaler generelt, at man drikker alle alkoholfri vine – også rødvine – køligt, da denne metode fremhæver smagene i vinen. Dog kan mere frugtagtige vine drikkes ved stuetemperatur.