Vælg en side

Merkur retrograd er en periode, hvor planeten Merkur ser ud til at bevæge sig baglæns på himlen. Dette fænomen forekommer tre eller fire gange om året, og hver gang det sker, påvirker det os på forskellige måder. Gå lige her for at finde dit personlige horoskop samt den største samling af dybdegående artikler og generel information om astrologi og stjernetegn.

 

Denne gang vil Merkur retrograd være i Jomfruens tegn, og det vil påvirke os alle på forskellige måder. Her er et par ting, som du skal huske på i denne periode.

 

Vær ekstra forsigtig med dine ord.

 

Merkur er kommunikationens planet, og når den er retrograd, kan det gøre os alle lidt mere tilbøjelige til at fejlkommunikere. Vær ekstra forsigtig med dine ord i denne tid, og prøv at undgå at komme i diskussion med dine kære.

 

Hold øje med forsinkelser i transport.

 

Da Merkur også er planeten for rejser, er det ikke ualmindeligt, at der kan være forsinkelser i transport i denne tid. Hvis du planlægger at rejse, så sørg for at give dig selv masser af ekstra tid, hvis du skulle støde på forsinkelser.

 

Vær tålmodig med dig selv og andre.

 

Vi kommer alle til at føle os en smule mere afkræftet i denne tid, så det er vigtigt at være tålmodig med dig selv og andre. Prøv at følge strømmen så meget som muligt, og vær forstående, hvis tingene ikke går som planlagt.

 

Så der har du det! Et par ting at huske på under Merkur retrograd i Jomfruen. Bare husk at være ekstra forsigtig med dine ord, pas på forsinkelser i transporten og vær tålmodig med dig selv og andre, så skal du nok klare dig!

 

Hvad er nogle af de andre ting, du gerne vil huske på under Merkur retrograd? Del i kommentarerne nedenfor!