Vælg en side

Det er ikke alle der kan blive en sugarbabe, og slet ikke en perfekt sugarbabe. Først og fremmest, så så skal man være ung, sød og have en god udstråling, som sugardaddies gerne vil have, og betale penge. Det kræver nogle grundlæggende ting, for at være den perfekte sugarbabe.

Gør noget ud af dig selv

Den perfekte sugarbabe er altid nyde og anstændigt klædt på. Ikke for meget, men heller ikke for lidt. Man skal huske, at være sugarbabe er ikke en prostitueret, så man skal ikke gå udfordrende klædt, medmindre det er en aftale med din sugardaddy. Derudover skal du gøre noget du af dig selv med hensyn til dit udseende. Sørg for, at dit hår altid er pænt, og make-uppen er let, men ikke for meget. En sugardaddy kan godt lide en kvinde, som går op i sig selv.

Adlyder, men sætter også grænser

En sugarbaby skal ikke bare tage i mod ordre. En sugarbaby og en sugardaddy, aftaler indbyrdes, hvordan forholdet skal være, og sugarbabyen har lov til at sætte sine grænser, ved for eksempel sensuelle ydelser. Dog skal en sugarbabe være lydig på den måde, at de skal lytte til sin sugardday, og være almindelig høflig. Medmindre andet er aftalt indbyrdes.

Siger ikke nej til invitationer

En sugardaddy vil have netop dig, for at have et kvindeligt bekendtskab. Han tilbyder dig gaver, smykker, rejser, og inviterer sig med på forretningsrejser, hvis han har brug for selskab. Derfor vil den perfekte sugarbabe ikke sige nej til hans forslag og ideer. Jo mere lydig og villig man er, jo mere, vil han nyde dit selskab, og det vil resultere i, at han vil forkæle dig endnu mere.

Overvejer du at blive sugarbabe, så kan du finde en sugardating side online og begynd som sugarbabe allerede i dag.